JYSK: REDUCERI LA MOBILIERUL DE GRADINA

by admin
0 comment

Din martie este oficial primăvară, așa că nu strică să începem să plănuim amenajarea teraselor și balcoanelor încă de la primele raze de soare. Mai ales că la începutul acestui anotimp, mobilierul de exterior are prețuri speciale, iar banii economisiți îi putem folosi pentru a ne înfrumuseța grădina sau pentru a achiziționa noi jardiniere cu flori.

Până pe 18 martie 2015, la JYSK puteți beneficia de un discount adițional de 10% la tot mobilierul de grădină, chiar dacă unele piese au fost reduse deja. Pentru abonații, un voucher cadou a fost deja expediat. Pentru cei care nu s-au înscris încă în baza de date a retailerului, voucher-ul va sosi imediat după înregistrare, într-un newsletter.

În oferta de mobilier de grădină se regăsesc piese din lemn de tec, dar și din lemn de esenţă tare FSC®, aluminiu şi plastic, potrivite pentru orice tip de spații exterioare. Indiferent de setul pe care îl alegeţi, în magazine găsiți și o gamă extinsă de perne de grădină care să completeze aspectul.

IMPORTANT: Voucherele nu se pot folosi împreună cu alte cupoane de reducere, nu pot fi schimbate în numerar și nu se folosesc decât o singură dată. Cuponul de mai jos nu mai este valid, el având doar rol ilustrativ.

Pentru a vizualiza gama completă de mobilieer de grădină de la JYSK, dați click pe imaginea de mai jos:

mobilier de gradina

Sursă foto: JYSK

Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. 


V-AR MAI PLĂCEA SĂ CITIȚI:

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies