JYSK: REDUCERI INTRE 20% SI 60%

by admin
0 comment

Vineri, 13 martie, norocul le surâde clienților JYSK, pentru că retailer-ul oferă un discount suplimentar de 13% la un produs la alegere. Reducerea se aplică numai în data menționată, iar fiecare cumpărător are voie să folosească un singur cupon.

reduceri jysk

Sursă fot: JYSK

Până pe 23 martie însă plăpumile și saltele, cu excepția celor din gama Price Star, au prețuri mai mici și cu 60%.  Dar în cea mai nouă broșură a retailer-ului sunt incluse și alte categorii de produse, cum ar fi mobila pentru dormitor, mobilierul pentru grădină sau cel pentru dining. Și oferta de decorațiuni și accesorii pentru casă este bogată, la fel și cea de ustensile pentru bucătărie.

La JYSK puteți returna orice articol, atâta vreme cât este ambalat și sigilat. Așa că dacă ați ajuns acasă și ați realizat că achiziția făcută nu este neapărat cea mai bună, vă puteți recupera bani plătiți.

Catalogul retailerului este disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar, așa că dacă doriți să îl răsfoiți, trebuie doar să dați click pe imaginea de mai jos.

reduceri jysk

Sursă fot: JYSK

Mai multe știri despre JYSK puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați și despre alte promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. 

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies