JYSK: REDUCERI DE PANA LA 60%, IN IANUARIE

by admin
0 comment

Până pe 21 ianuarie, la Jysk, puteți beneficia de reduceri de până la 60% la diferite game și produse comercializate în magazinele retailerului. Excepția fac articolele marcate cu eticheta ”Price Star”.

Astfel, la cearșafuri discount-urile sunt cuprinse între 25% și 50%, la scaune de dining între 20 și 50%, iar la comode TV între 15 și 40%. Și la mobilierul din gama Gentofte puteți beneficia de prețuri mai mici cu până la 40 de procente, iar la toate modelele de birouri reducerea este de până la 30%. La pilote, reducerile ajung și până la 60%, iar păturile se vând chiar și la jumătate de preț.

Catalogul Jysk este disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar. Pentru a-l răsfoi, dați click pe imaginea de mai jos.

jysk

Sursă foto: JYSK

Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România.


ARTICOLE RECOMANDATE:

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies