JYSK: REDUCERI DE PANA LA 50%

by admin
0 comment

În perioada 22 mai – 4 iunie, JYSK derulează o nouă campanie de reduceri axată în principal pe articole pentru curte, terasă și grădinărit. Practic în această perioadă puteți cumpăra mobilier de exterior, unelte pentru grădină, corturi și paravane la prețuri mai mici cu până la 50%.

Dacă nu locuiți la casă, dar statul pe balcon ori pe terasă se numără printre lucrurile care vă fac plăcere, atunci câteva ghivece cu flori vă pot ajuta să împrospătați decorul și să vă creați o oază de relaxare, oricât de mică ar fi aceasta. La JYSK, zilele acestea, toate ghivecele cu flori costă cu 30% mai puțin. Despre amenajarea teraselor și balcoanelor am mai scris AICI.

La prețuri speciale găsiți și lenjerii de pat, la prețuri de două ori mai mici decât în trecut, coșurile ornamentale sunt cu 19% mai ieftine, iar prosoape cu până la 40%. Mai multe oferte descoperiți răsfoind catalogul JYSK, disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar. Pentru a-l vizualiza, dați click pe imaginea de mai jos.

Click pe imagine pentru a vizualiza catalogul

Sursa: JYSK

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies