JYSK: REDUCERI DE PANA LA -50% IN URMATOARELE 7 ZILE

by admin
0 comment

Între 7 și 13 mai, la JYSK mobilierul de interior, cu excepția gamei Price Star, are prețuri mai mici cu -20% până la -50%.

Pentru a vedea toate articolele de la promoție, dați click pe imaginea de mai jos. Tot în această perioadă, retailerul danez oferă transport gratuit la achiziții de peste 300 de lei.

reduceri mobilier JYSK

Sursă foto: JYSK

Mai multe știri despre JYSK puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați și despre alte promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. 

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei, iar în cazul în care v-a plăcut acest articol, nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies