JYSK DESCHIDE UN NOU MAGAZIN IN ARAD

by admin
0 comment

UP-DATE: Mai multe imagini de la deschiderea JYSK Arad găsiți AICI.

JYSK România deschide joi, 7 mai 2015, la Arad, al doilea magazin al său din județul Bihor și al 24-lea din țară. El se află în centrul comercial Arad Fortuna, pe Calea Aurel Vlaicu, nr. 206-218.

Deschiderea este programată pentru ora 08:00 dimineața, iar primii 150 de cumpărători care achiziționează produse de cel puțin 50 de lei urmează să primească câte o pernă cadou. Pentru aceștia și pentru toți ceilalți clienți, retailerul de mobilă și decorațiuni, dedicat conceptului „Sleeping and Living”, va oferi cafea și croissante.

jysk Arad

Sursă foto: JYSK

„La aproape șapte ani de când retailerul danez JYSK a intrat pe piața din Arad ne extindem cu un nou magazin, pentru că ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri. Magazinul JYSK din Calea Aurel Vlaicu nr. 206 – 218 este poziționat mai aproape de centrul orașului, astfel încât locuitorii din zona centrală și cei din Nord și Vest vor ajunge mai repede la noi.Scopul nostru este să aducem produse de calitate la un preț bun unui număr cât mai mare de clienți, de aceea suntem în permanentă expansiune. Îi așteptăm pe clienții din Arad cu oferte de excepție, cu produse de calitate, cu un design scandinav atractiv și cu o echipă mereu gata să îi ajute, să le răspundă la întrebări și să îi îndrume către produsele care le satisfac cerințele” – Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

jysk Arad

Sursă foto: JYSK

Mai multe știri despre JYSK puteți citi AICI, iar dacă vreți să aflați și despre alte promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunile DIY – Who is who în România și Oferte DIY. 

Dacă sunteți în căutarea de idei de decorare a locuinței vizitați secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut acest articol nu uitați să-l distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou pe site.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies