JYSK DESCHIDE UN MAGAZIN LA SFANTU GHEORGHE

by admin
0 comment

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni JYSK deschide joi, 13 august 2015, primul său magazin din Sfântu Gheorghe, cel de-al 25-lea din lanțul deținut în România. Acesta are 1.200 mp și este localizat la intersecția dintre străzile Banki Donath, nr. 7 și Tavaszi Sandor, nr. 3.

jysk Arad

Sursă foto: JYSK

Ne-am propus să deschidem 100 de magazine în România pe termen mediu. Acum, o dată cu inaugurarea JYSK Sfântu Gheorghe, ajungem la 25 de magazine, ceea ce înseamnă că am străbătut un sfert din drum. Am ales să ne extindem în Sfântu Gheorghe după ce am primit numeroase semnale din partea consumatorilor de aici, care își doreau să le fim mai aproape. În plus, am găsit aici un spațiu foarte bun din toate punctele de vedere și o amplasare avantajoasă, aproape de centrul orașului, ceea ce înseamnă că magazinul va fi accesibil tuturor clienților, indiferent de zona în care locuiesc. Începând din data de 13 august, îi așteptăm pe locuitorii din Sfântu Gheorghe în magazinul JYSK cu produse de calitate la un preț avantajos și cu o gamă variată de produse pentru casă, în special produse dedicate somnului – saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat de calitate. Avem o echipă de consultanți vânzări bine pregătită și gata mereu să ofere sfaturi și informații și să răspundă la toate întrebările clienților – Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

La fel ca și la celelalte inaugurări, JYSK România își așteaptă clienții încă de la 08:00 dimineața cu croissante și cafele, dar mai ales cu oferte speciale dedicate acestui moment. Peste 1.000 de produse au prețuri cu până la 75% mai mici în ziua deschiderii! De asemenea, primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse de cel puțin 50 de lei, vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală.

Inaugurăm cu entuziasm magazinul JYSK Sfântu Gheorghe. Le-am pregătit locuitorilor de aici o ofertă excelentă pentru o gamă variată de mobilier și decorațiuni care le vor înfrumuseța casele și le vor spori confortul. Suntem încrezători că produsele JYSK, cu un design scandinav și o calitate de încredere, vor fi apreciate pe piața locală. Vă așteptăm în magazinul JYSK cu ocazia evenimentului de inaugurare, pentru a vă convinge. – Radu Ionuț Bagiu, directorul magazinului JYSK Sfântu Gheorghe.

Mai multe informații despre retailerii din sectorul de do it yourself din țara noastră și ofertele disponibile găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies