JYSK: 6 NOIEMBRIE, SEARA REDUCERILOR!

by admin
0 comment

Joi, 6 noiembrie, între orele 18:00 și 21:00, la JYSK plăpumile, pernele, saltelele și așternuturile de pat au prețuri cu 30%până la 60% mici.

Acesta este și marja de discount pentru plăpumi. În schimb la pernele WellPur și la saltele, reducerea este de până la 50%. Bonus,  toți clienții retailerului ce vor achiziționa o saltea de pat, vor primi cadou câte o sticlă de vin. La jumătate de preț sunt și lenjeriile. Oferta este valabilă în intervalul 06-09 noiembrie a.c..

jysk

Sursă foto: JYSK

Dacă doriți să vă familiarizați cu produsele înainte de a ajunge în magazin, puteți răsfoi cel mai recent catalog JYSK direct de pe site-ul DIY Bazaar. Pentru asta nu trebuie decât să dați click pe imaginea de mai jos. El este valabil până pe 17 noiembrie.

jysk

Sursă foto: JYSK

Pe 6 noiembrie, JYSK a deschis un nou magazin în București, pe bulevardul Theodor Pallady, nr. 51 G. Găsiți AICI toate detaliile, inclusiv o galerie foto.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies