Dacă tot nu gătesc prea mult, pentru că am un soț talentat care mi-a depășit performanțele, am zis măcar un frappuccino să învăț să fac și eu ca la carte! În felul ăsta completez meniul familiei cu o băutură desert, perfectă pentru sezonul estival!
Stimulentul s-a numit RanEvents Communication, care mi-a dat ocazia de a-mi face propria cafea, în magazinul Starbucks, din AFI Palace Cotroceni. Iar când ai șansa să înveți și de la cel mai bun, cum să nu o faci? Eu l-am avut alături chiar pe store managerul Marius Neață, care mi-a spus ce trebuie să torn în paharul gradat ce-mi purta nume.
Primul pas a fost să adaug bază de espresso – merge și cu frappuccino roast – și să pun lapte până la prima linie a paharului.
Împreună le-am turnat în blender, cu sirop de caramel, bază de frappuccino și gheață. De altfel, baza de frappuccino este cea care face ca toate ingredientele să se omogenizeze cu gheața.
La final am pus frișcă din plin, că doar v-am spus că pentru mine frappuccino este o băutură desert ideală pentru vară și încă un rând de sos de caramel!
Rezultatul: DELICIOS!
Încă nu am toate ingredientele pentru a-mi face acasă un frappuccino la fel de bun, dar acum că am învățat rețeta, mă duc mai hotărâtă spre magazin să le cumpăr. Plus că știu care sunt principiile după care se alege o cafea bună.
Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”. Postări de la evenimentele la care particip și despre locurile pe care le descopăr găsiți în secțiunea Lifestyle & Travel.
[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]