Istituto Europeo di Design (IED) vine in Romania

by admin
0 comment

Dacă vrei să studiezi la una dintre cele mai prestigioase universități europene dedicate industriei modei și designului, acum ai șansa să afli ce trebuie să faci, pentru că reprezentanții Istituto Europeo di Design (IED) sunt prezenți în decembrie în România. Aceștia vor vizita mai multe orașe – București, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Timișoara – pentru a prezenta tinerilor variantele de studiu disponibile pentru  o carieră internațională în design și fashion.

Sursă foto: Istituto Europeo di Design (IED)

Sursă foto: Istituto Europeo di Design (IED)

Prezența IED în România are loc cu ocazia Top Education Tour, un eveniment itinerant prin orașe importante din țară, pentru prezentarea programelor educaționale ale mai multor instituții de învățământ internaționale.

“Tinerii care sunt interesați să lucreze în industria de fashion și design la nivel mondial, pot alege studiile universitare la IED, iar pentru aceasta pot veni să discute direct cu reprezentanții universității la Top Education Tour. Este o premieră pentru România faptul că o universitate atât de prestigioasă alege să parcurgă atâtea orașe din țară, în căutare de tineri talentați, care doresc o carieră internațională în industria modei.” – Ana Maria Papp, Manager Departament Universități în Străinătate, IntegralEdu

IED este universitatea care livrează de peste 50 de ani specialiști în industria modei și design-ului, la nivel mondial, având centre în marile orașe de fashion și design din Italia, Spania și Brazilia.

Programul evenimentelor

Top Education Tour va începe la București pe 5 decembrie (Hotel Sheraton) și va continua la Brașov – 6 decembrie (Hotel Kronwell), Târgu Mureș – 7 decembrie (Hotel Plaza V Executive), Cluj-Napoca – 8 decembrie (Hotel Ramada), Timișoara – 9 decembrie (Hotel Timișoara).

Pentru fiecare oraș, evenimentul se va desfășura începând cu orele 17:00, cu o prezentare dedicată celor interesați de studii universitare în fashion și design, urmând ca de la 18:30 să aibă loc evenimentul dedicat celor interesați de programe gimnaziale și liceale sau de EduTabere la instituții de învățământ de top din străinătate.

Despre IntegralEdu

IntegralEdu este cel mai important consultant educațional din România pentru studii în afara țării. Grupul de firme INTEGRAL are o experiență de peste 24 de ani în consilierea elevilor, părinților și a tuturor celor interesați de alegerea celor mai bune programe educaționale și instituții de învățământ din străinătate, studii gimnaziale, liceale, universitare și centre de limbi străine. Prezentă în România din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanță în educație la nivel local și reprezintă peste 300 de instituții de învățământ de top din Europa și SUA. IntegralEdu organizează cele mai mari târguri de consultanță educațională pentru studii în străinătate în cadrul cărora elevii, studenții și părinții acestora au ocazia să întâlnească reprezentanții unor școli și universități de prestigiu din întreaga lume. Pentru mai multe informații puteți accesa www.Integraledu.ro, www.worldeducation.ro și pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies