INTORS PE DOS, UN FILM PENTRU INTREAGA FAMILIE

by admin
0 comment

Marți seară am avut bucuria de a mă număra printre jurnaliștii și bloggerii care au vizionat în premieră filmul de animație Disney-Pixar, Intors pe dosAdor filmele de animație, comediile și cele cu happy-end. Aici le-am avut pe toate la un loc!

Bucurie, Tristețe, Frică, Furie și Dezgust, cele 5 emoții-personaje principale ne ajută să înțelegem, într-o manieră creativă, vocile din mintea noastră și să ni le explicăm un pic mai mult pe cele ale celor din jur. Sigur că nu vom scăpa de întrebarea ”Oare ce a fost în capul lui/ei când a făcut asta?”, dar vă garantez că după ce veți vedea acest desen animat, lucrurile vi se vor părea diferite. La fel și reprezentările, pentru că ele, emoțiile, sunt înmagazinate ca într-un joc de Zuma (dacă ați jucat vreodată și v-a plăcut, o să începeți să gândiți în bile colorate și asta nu are cum să fie decât amuzant). Ce să mai spun de copii, care vor fi fascinați de culorile senzaționale și de vocile extrem de plăcute.

intors pe dos

Sursă foto: Disney•Pixar

intors pe dos

Sursă foto: Disney•Pixar

intors pe dos

Sursă foto: Disney•Pixar

Actorii care dau viață personajelor originale sunt:

intors pe dos

Sursă foto: Getty

Pentru varianta dublată și-au împrumutat vocile Sabrina Iaşchevici (Bucuria), Mircea Gheorghiu (Frica), Valentin Teodosiu (Furia), Diana Cavallioti (Dezgust) şi Rodica Ionescu (Tristețea).

La premiera de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni ne-am făcut și poze, intrând mai mult sau mai puțin în pielea personajelor. Nu talentul nostru actoricesc a contat aici și distracția în sine!

intors pe dos

Sursă foto: Cinema City / RanEvents Comm

intors pe dos

Sursă foto: Cinema City / RanEvents Comm

intors pe dos

Sursă foto: Cinema City / RanEvents Comm

intors pe dos

Sursă foto: Cinema City / RanEvents Comm

Întors pe dos, un film recomandat pentru întreaga familie! 🙂

În cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”. Postări de la evenimentele la care particip și despre locurile pe care le descopăr găsiți în secțiunea Lifestyle & Travel.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies