INCEP ATELIERELE PRACTICE, LA PRAKTIKER

by admin
0 comment

Praktiker lansează proiectul Ateliere Practice, cel mai extins și diversificat program național de învățare aplicată dedicat tuturor celor care vor să se specializeze în meseria lor sau care vor să deprindă abilități noi de la profesioniști. 

Atelierele se desfășoară în toate cele 28 de magazine ale retailerului din țară, în fiecare zi de sâmbătă, de la orele 12:00, în perioada martie-octombrie 2016. Workshop-urile durează o oră și abordează teme variate, cu cea mai diversă gamă de produse, plus o mulțime de sfaturi utile și de aplicații practice. Fiecare atelier oferă celor prezenți diplome de participare și posibilitatea de a câștiga premii atractive la tombolă.

ateliere practice

Sursă foto: Praktiker

”Praktiker acordă o atenție deosebită meșterilor, dar și clienților interesați să afle mai multe despre modul de folosire a produselor noastre și ne dorim să le oferim soluții viabile pliate pe nevoile lor. Știm că de la teorie la practică e un drum lung, de aceea am creat Atelierele Practice. Sâmbătă de sâmbătă transformăm planurile și promisiunile în proiecte concrete și sprijinim perfecționarea.Tot în sprijinul clienților noștri MEȘTERI relansăm în luna martie Meșter Card, un program de fidelitate exclusiv pe piața de DIY, cu beneficii și o mulțime de avantaje pentru MEȘTERI. Programul de Ateliere Practice durează 10 luni, din martie până în octombrie și  reunește profesioniștii Praktiker gata să dezvăluie cei mai ușori pași în utilizarea la potențial maxim a celor mai inovative produse.” – Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker România

În luna martie atelierele vor aborda teme precum utilizarea pistoalelor de vopsit, aplicarea vopselei decorative, protecția și decorarea lemnului, aplicarea vopselei satinate, avantajele cănilor filtrante, aplicarea texturii siliconice, aplicarea emailului.

Informații complete despre programul Atelierelor Practice pot fi solicitate de la Biroul de Informații din fiecare magazin sau consultând site-ul www.praktiker.ro, secțiunea Ateliere Practice.

Despre principalii retaileri din țara noastră și campaniile și ofertele lor citiți mai multe în secțiunea Who is Who în România.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies