Inainte de a decora casa de Craciun, organizeaza-o!

by admin
0 comment

Decembrie este momentul potrivit pentru a face un bilanț al lunilor ce tocmai au trecut: ce a fost bun, ce a fost rău, ce trebuie schimbat. Punând în balanță toate aspectele personale, am realizat și că această lună este o una specială nu doar pentru că sunt cele mai așteptate sărbători din an, ci și pentru că numărul de zile pe care îl muncim este cel mai mic.

Mulți încep decembrie cu o mini-vacanță (generată de liberele de Sf. Andrei și Ziua Națională) și o încheie cu o maxi-vacanță (care pentru unii debutează în Ajun de Crăciun și se termină la început de ianuarie). Să nu mai punem la socoteală și weekend-urile.

În cazul meu, aceste zile libere se împart în zile de odihnă, zile de curățenie și decorare și zile de petrecere. Exact în ordinea asta 🙂

Acum că mini-vacanța de 1 Decembrie a trecut, mă pregătesc temeinic pentru decorarea casei de Crăciun. Nu pot să fac asta până când nu pun totul în ordine. De bază sunt coșurile, cutiile și gențile. Dar ele nu sunt niciodată îndeajuns, așa că am mai pornit în căutarea câtorva.

Organizatoare pentru casă

La Design&After am pus ochii pe cinci organizatoare care ne pot face casa mai frumoasă. Uite, spre exemplu, această cutie cu roți în care putem stoca o mulțime de lucruri de care nu avem imediată nevoie și pe care o putem folosi și pe post de măsuță de cafea. Sau coșul împletit cu detaliu alb în care pot sta la vedere, dar bine rulate, câteva pături decorative. Coșul de plută poate fi utilizat pentru a stoca facturile sau pentru a ține la îndemână cărțile pe care le citim la un anumit moment, iar coșul metalic pentru fructe sau ornamente de sezon.

Când vine vorba de ținerea în ordine a băii un aspect important îl reprezintă depozitarea rufelor murdare. Puse într-un organizator din material textil cu mesaj imprimat nu doar că păstrăm spațiul curat, dar îl și personalizăm.

Design&After

Sursa foto: DianaMihaila.ro

Organizatoare pentru bucătărie

Bucătăria este de regulă ultima pe care o pun la punct pentru că o folosim intens pentru a găti diverse mâncăruri mai multe sau mai puțin tradiționale. Totuși, înainte de a ne apuca de treabă, am grijă ca fiecare ustensilă de gătit să fie la locul ei, fiecare borcan cu condimente să fie plin și la îndemână și fiecare farfurie și oală să fie depozitate în stive, în funcție de dimensiuni, pentru a lua rapid ce am nevoie.

Design&After

Sursa foto: DianaMihaila.ro

De la Design & After am ales un coș compartimentat cu mânere, cu o dimensiune de 40,5 x 28 cm, ideal pentru a pune în el cănile cu vin fiert. La primăvară îl pot reutiliza pentru a ține în ordine ustensilele de grădinărit. Acum însă merge de minune cu suportul metalic pentru sticle.

De sărbători coacem mult, așa că vreau ca pâine, brioșele și biscuiții să stea la loc ferit. O cutie ceramică într-o nuanță pastelată arată minunat în decorul oricărei bucătărie. Părerea mea! 🙂 Tot în cutii și tot în ordine vor sta și făina, zahărul, orezul, grișul, mălaiul, ceaiul… Acest set de trei organizatoare de diferite dimensiune e bun și de păstrat și de făcut cadou.

În cazul meu, borcanele decorative nu sunt niciodată suficiente. Așa că de câte ori găsesc un model diferit, mi-l și imaginez în colecția mea. Uite ce drăguț este acest borcan cu capac și detaliu din lemn în care poți pune praline sau dulceață de casă pe care să o servești numaidecât invitaților.


Uite și alte idei și produse interesante de la Design&After

(showroom despre care poți să afli mai multe de AICI):

Cum așezăm masa de sărbătorile de iarnă

Recomandări de decorațiuni pe care le poți cumpăra cu 200 lei

Inspirație scandinavă în aranjarea mesei

Noi propuneri de la Design&After


Dacă ți-a plăcut articolul și îl consideri util, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies