IN FUNCTIE DE CE NE ALEGEM COSTUMUL DE BAIE

by admin
0 comment

Treaba asta cu alegerea costumului de baie e tare grea, mai ales în cazul femeilor care au de mascat ceva. Și vă spun sigur că, periodic, multe dintre noi suntem nemulțumite de cum arată cel puțin o parte a corpului nostru. Noroc cu diversele trucuri estetice și vestimentare!

Anul acesta, în tendințe sunt culorile puternice și imprimeurile florale. Deci ele sunt transpuse și pe costumele de baie, iar la Seven Sins sunt peste 140 de modele, cu mărimi de la S la 4XL. Aerul vintage, transpus în nuanțe de galben solar, de verde energizant, de roz sau mov intens sunt definitorii pentru costumele întregi și pentru cele din două piese.

alegerea costumului de baie

Sursă foto: SevenSins.ro

Revenind însă la ce aspecte luăm în seamă când alegem un costum de baie, acestea sunt:

#1 Definirea siluetei

Cele mai multe femei își doresc fie să își accentueze bustul, fie să își definească talia. Pentru prima categorie sunt recomandate costumele cu imprimeuri colorate, florale sau geometrice în partea de sus, în combinație cu un slip uni. Pentru cea de-a doua categorie, soluția o reprezintă sutienele cu push-up.

Costumele de baie întregi sunt o opțiune pentru doamnele și domnișoarele care doresc să ascundă micile imperfecțiuni din zona taliei sau, pur și simplu, nu doresc să dezvăluie prea mult.

#2 Subțierea taliei

Pentru a obține un efect de subțiere a corpului, e recomandat să optăm pentru nuanțe mai închise în zonele pe care le dorim mai zvelte. Spre exemplu, în colecția vară 2016  de la SevenSins sunt multe modele care au culori închise în zona taliei și tonuri deschise sau imprimeuri florale la bust, pe care îl scot astfel în evidență, distrăgând atenția de la zona sensibilă.

alegerea costumului de baie

Sursă foto: SevenSins.ro

#3 Mascarea coapselor și a picioarelor

Pentru persoanele care doresc să mascheze zona coapselor și a picioarelor, un pareo (acea eșarfă lungă) este soluția ideală. Asortat cu costumul de baie, el devin un accesoriu chic.

Ce mai găsim în colecția de vară SevenSins

Pentru doamnele și domnișoarele care preferă costumele de baie cu printuri, atât florale, cât și geometrice, există o diversitate foarte mare de modele în nuanțe solare, precum galben sau oranj ori în tonuri contrastante, precum albastru marin, verde, violet sau roșu. Aceste tipuri de potrivesc personalităților excentrice, care își doresc un look spectaculos.

Dacă v-a plăcut articolul despre criteriile în funcție de care ne alegem costumul de baie noi femeile și îl considerați util, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies