Achiziția de noi electrocasnice se lasă cu documentări serioase: care sunt cele mai cunoscute mărci, ce modele produc, ce face fiecare în parte, are sau nu accesorii incluse, cât costă… Să nu uităm de perioada de garanție și condițiile de service, care sunt foarte importante atât la electrocasnicele mici, dar mai ales la cele mari, care odată puse pe poziție sunt greu de mutat și de plimbat între casă și magazin.
Ca să înțelegi exact cât de complexă este treaba, aruncă o privire prin acest magazin online. Sunt multe produse acolo, așa-i?

Dar la ce mă uit când aleg un storcător?
Când vrei să cumperi un storcător – că e mai sănătos să bei sucuri făcute de tine decât cele din comerț ce conțin tot soiul de conservanți – te uiți la:
Tipurile de fructe, legume, frunze și ierburi pe care le poate procesa.
Capacitate (care trebuie să fie suficientă pentru întreaga familie).
Nivelul de zgomot pe care îl produce.
Accesorii incluse.
Modalități de curățare – indiferent că e manuală sau la mașina de spălat vase, curățarea trebuie să se facă ușor.
Dacă mai aveți și alte criterii în minte, scrieți-le într-un comentariu mai jos. Nu am dezvoltat capitolele funcționalități și preț, pentru că aici ține exclusiv de nevoile și posibilitățile fiecărui. Dacă vrei să îți faci o idee despre cât costă un storcător, dă un click AICI. Dar oferta este și mai variată de atât, așa că ia-ți timp și documentează-te înainte de a lua decizia finală de cumpărare.