IKEA RETRAGE DE LA VANZARE LAMPILE PATRULL

by admin
0 comment
IKEA, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de do it yourself (DIY) din lume, retrage de pe piață lămpile cu senzori PATRULL, după ce un băiețel de un an și șapte luni, din Austria, s-a rănit la mână în timp ce se juca cu un astfel de model.

Deși în urma investigației interne realizată pe 600 de lămpi din loturi diferite s-a constatat că doar în urma unei lovituri de ciocan capacul poate fi separat de conectorul pentru priză, retailerul a anunțat că toți cei care doresc să returneze produsul, își vor primi banii înapoi.

IKEA retrage lampile Patrull de la vanzare

Sursă foto: IKEA

Conform testelor efectuate, nicio persoană adultă nu a putut desprinde manual cele două componente ale corpului de iluminat. Procesul de producţie are la bază sudarea acestora împreună.

Lampa cu senzori PATRULL este produsă în China şi este vândută în magazinele din Europa şi America de Nord începând cu anul 2013. Vânzările au depășit 2,5 milioane de bucăți, fără a exista până acum nicio altă sesizare vizavi de acest model.

În România, IKEA a vândut aproape 12.500 de lămpi PATRULL, la 24,99 lei. Produsele nu se mai găsesc în prezent în magazin.


Poate te-ar mai interesa să citești:


Despre Ikea și alți retaileri mari din sectorul de do it yourself (DIY) din țara noastră puteți citi în secțiunea DIY – Who is who în România. Iar pentru mai multe idei de decorare vizitați și categoriile Sfaturi de amenajare și Turul casei.

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies