IKEA: REDUCERI DE PANA LA 70% SI VOUCHERE LA MOBILIERUL RECICLAT

by admin
0 comment

Până pe 25 ianuarie, la Ikea, sute de produse beneficiază de reduceri de până la 70%. Promoția a început încă din decembrie, cuprinzând și sezonul sărbătorilor de iarnă.

În campania de soldare sunt incluse numeroase decorațiuni, piese de mobilier, accesorii pentru gătit și bucătărie, corpuri de iluminat, dar și decostickere și jucării.

Pentru a vedea lista completă a articolelor reduse, dați click pe imaginea de mai jos.

reduceri ikea

Sursă foto: Ikea

Tot până pe 25 ianuarie, Ikea oferă carduri valorice de 20 lei, pentru fiecare piesă de mobilier reciclată. Sunt acceptate scaune, mese, canapele, cadre de pat, dulapuri, șifoniere, mobilier de birou, saltele, biblioteci, cabinete de bucătărie și baie, noptiere, fotolii. Pentru a vedea regulamentul campaniei, dați click pe imaginea următoare. O persoană nu poate beneficia de mai mult de cinci vouchere pe perioada campaniei.

reciclare mobilă

Sursă foto: ikea

Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies