IKEA: REDUCERI DE PÂNĂ LA 70% LA PESTE 300 DE ARTICOLE

by admin
0 comment

Până pe 17 august, la Ikea, peste 300 de produse au prețuri mai mici cu până la 70%! Reducerile sunt consistente, așa că dacă vă pregătiți să vă amenajați casa ori pur și simplu simțiți nevoie unor mici retușuri de decor, o vizită în magazinul retailerului din zona comercială Băneasa ar putea fi exact ce vă trebuie. Nu sunteți din București sau nu vreți să bați drumul până acolo? Nici o problemă! Din iulie retailerul a introdus opțiunea comenzilor online, pentru mare parte din produsele comercializare. Despre pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a plasa corect o comandă pe internet de la Ikea am scris AICI.

Vă întrebați oare care sunt produsele cu reducere disponibile în următoarele săptămâni! Ei bine este vorba în mare parte de decorațiuni pentru casă – lumânări parfumate, flori artificiale, ghirlande luminoase, dar și textile și piese de mobilier pentru casă și terasă. Pentru a vizualiza oferta completă a retailerului, dați click pe imaginea de mai jos.

#ikea #reduceri #oferteDIY #DIYRomania #mobilier #decoratiuni #diybazaar

Sursă foto: Ikea

Mai multe informații despre Ikea găsiți AICI, iar despre promoțiile în derulare din marile magazine de do it yourself din țara noastră citiți în secțiunea Oferte DIY a site-ului nostru.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies