IKEA® POPAS URBAN, evenimentele lunii martie

by admin
0 comment

IKEA® POPAS URBAN, spațiul de relaxare de pe Calea Victoriei nr. 46, rămâne deschis până pe 29 martie 2017, în fiecare zi, între orele 12:30 și 21:30. În tot acest timp trecătorii pot savura cafea din partea casei, se pot uita la filme cât testează canapelele și fotoliile, pot lucra sau stabili întâlniri cu prietenii ori cu colaboratorii de afaceri.

IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, dar fiecare săptămână înseamnă ocazii noi de a participa la ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA.

Fondului IKEA pentru Mediul Urban

Sursă foto: IKEA

Ateliere pentru copii

Sâmbăta și duminica, între 12:30 – 15:30, copiii învață să își folosească creativitatea în cadrul unor ateliere cu tematici diverse. Înscrierile se fac în săptămâna evenimentului prin formularul dedicat membrilor IKEA FAMILY.

Iată calendarul workshop-urilor:

  • 4-5 martie: Atelier de confecționat felicitări și flori pentru Ziua Mamei
  • 12 martie: Festivalul florilor – atelier de confecționat accesorii în formă de floare și face painting cu flori.
  • 18 martie: Teatru interactiv în care copiii vor recrea piesa Hänsel și Gretel alături de echipa de actori.
  • 19 martie: Atelier de ziua Pământului cu tema: Călătorie din centrul Pământului până la Curcubeu.
  • 25 martie: Atelier de artă reciclată
  • 26 martie: Teatru de păpuși despre mediul înconjurător

Seri de film suedez

În fiecare marți, IKEA organizează alături de Ambasada Suediei seara de film suedez. Intrarea este liberă, iar filmele pregătite sunt:

  • 7 martie: The Ice Dragon
  • 14 martie: Trespassing Bergman
  • 21 martie: Short Films for Children/We Are the Best!
  • 28 martie: Bikes vs. Cars

Pe 8 martie cântă VUNK

De 8 martie, IKEA® POPAS URBAN găzduiește o seară a fetelor. 60 de norocoase vor putea să participe la un concert special alături de cea mai bună prietenă. VUNK va cânta 60 de minute pentru 60 de fete speciale. Accesul se va face pe bază de înscriere.

Săptămâna suedeză

Ambasada Suediei va organiza în perioada 13-17 martie activități și evenimente dedicate iubitorilor culturii suedeze. Cursuri de limbă și cultură, concursuri de trivia cu premii și o Fika în care se va discuta despre literatură.

Ziua Pământului

Pe 19 martie, IKEA stinge lumina timp de o oră în spațiul experimental din Calea Victoriei 46, însă invită trecătorii să „poposească” pentru un concert We Singing Colors, primul de acest fel cu becurile stinse.

Săptămâna aniversară

Pe 21 martie, retailerul de mobilier și decorațiuni pentru casă și grădină împlinește 10 ani în România. Celebrarea evenimentului începe cu o petrecere în pijamale, pe 18 martie și continuă cu surprize toată săptămâna.

Săptămâna sustenabilității

Grija față de mediul înconjurător începe de la fiecare dintre noi și din gesturile simple pe care le facem acasă. În săptămâna 25-29 martie, fiecare zi înseamnă povești și ateliere despre gesturi noi pentru mediu. Vizitatorii vor învăța cum să crească legume folosind cotoarele plantelor pe care de obicei le aruncă, cum să recicleze mai simplu și cum să își organizeze locuința pentru a consuma cât mai puțin.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro. Intrarea este gratuită, iar anumite evenimente for fi anunțate pentru înscrierea prin formularul IKEA FAMILY.

Cam așa arată IKEA® POPAS URBAN:

Distribuie dacă ți-a plăcut articolul! 😉

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies