IKEA: NOUA ZONA DEDICATA BUCATARIILOR, COLECTIA PS 2014 SI MOBILIER DE GRADINA LA PRET SPECIAL

by admin
0 comment

1 aprilie aduce multe schimbări în magazinul Ikea, din București. În primul rând, procesul de reamenajare a zonei dedicate bucătăriilor, demarat din 16 februarie a.c., s-a încheiat. Noi piese de mobilier și produse pentru spațiile de gătit se regăsesc de acum într-o nouă prezentare. Mai multe informații pe acest subiect găsiți AICI

De asemenea, mobilierul pentru curte și grădină a fost scos în afara magazinului. Așa că toți cei care trec prin zonă, le pot testa înainte de a intra să cumpere.

#ikea #mobiliergradina #colectienoua #diy #diyromania #diybazaar #newcollection #garden #furniture

Sursa: DIY Bazaar

1 aprilie este și data oficială la care colecția PS 2014 intră în magazine. DIY Bazaar a vorbit despre aceasta încă din ziua lansării.

Dacă sunteți membri Ikea Family, atunci pregătiți-vă de noi reduceri. Piese de mobilier, decorațiuni pentru casă, dar și seturi de pahare se află pe lista articolelor cu prețuri speciale.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies