IKEA ISI RETRAGE BALDACHINELE DE PE PIATA

by admin
0 comment

În cursul zilei de astăzi, Ikea a publicat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: ”Siguranța este foarte importantă pentru noi. Pentru a preveni posibilele incidente, dacă ai cumpărat de la noi un baldachin, te rugăm să îl returnezi în magazin și îți vom da banii înapoi.

Produsele pe care le retragem de pe piață sunt: LEGENDARISK, setul de baldachine MINNEN, BARNSLIG BOLL, MINNEN BRODYR, HIMMEL, FABLER, TISSLA și KLÄMMIG”.

#ikea #retragerebaldachine #baldachine #testareproduse

Sursa: Ikea

Decizia vine ca urmare a sesizărilor primite de la mai mulți clienți, care atrag atenția cu privire la posibilitatea ca bebelușii sau copiii să tragă de pânza baldachinului în timpul somnului și să se sufoce. Produsele enumerate au fost retrase de pe piață de către retailer, iar persoanele care le-au cumpărat în trecut, au fost sfătuite să nu le mai folosească.

Înainte de ajunge în magazine, produsele IKEA sunt testate și supuse unor analize amănunțite cu privire la riscurile ce pot apărea în timpul utilizării. Acestea se bazează pe situații reale, din viața de zi cu zi.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies