IKEA FAMILY: A TREIA SAPTAMANA A REDUCERILOR DE CRACIUN

by admin
0 comment

Campania de Crăciun dedicată membrilor IKEA Family a ajuns în cea de-a treia săptămână, din cele opt câte sunt în total. Astfel, între 25 noiembrie și 1 decembrie puteți cumpăra la prețuri speciale atât piese de mobilier, cât și accesorii pentru bucătărie și decorațiuni pentru sărbători de iarnă.

DIY Bazaar vă prezintă în continuare articolele incluse în promoția din această săptămână. Pentru a vizualiza fiecare produs individual, dar și pe cele ce se pregătesc să intre la reducere în săptămânile următoare, dați click pe imaginea de mai jos.

#ikea #ikeafamily #reduceri #craciun #sales #christmas

Sursa: Ikea

Tot până la final de noiembrie și tot cu cardul IKEA Family mai puteți achiziționa cu discount o serie de produse ce au avut prețuri speciale întreaga lună. Iată oferta IKEA Family.

Pentru mai multe informații despre retailerii din sectorul de do it yourself (DIY) prezenți în țara noastră și campaniile lor accesați secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies