IKEA FAMILY: A PATRA SAPTAMANA A REDUCERILOR DE CRACIUN

by admin
0 comment

Mai este mai puțin de o lună până la Crăciun, asta înseamnă că am ajuns deja în a patra săptămână de reduceri dedicată membrilor IKEA Family cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De luni, 2 decembrie, și până vineri, pe 8, puteți cumpăra la preț special canapeaua Kivik la 1399 lei față de 1799 sau masa extensibilă Bjursta, redusă de la 799 lei la 499.

DIY Bazaar vă prezintă în continuare articolele incluse în promoția din această săptămână. Pentru a vizualiza fiecare produs individual, dar și pe cele ce se pregătesc să intre la reducere în săptămânile următoare, dați click pe imaginea de mai jos.

#ikea #ikeafamily #discount #reduceri #diybazaar

Sursa: Ikea

Pentru mai multe informații despre retailerii din sectorul de do it yourself (DIY) prezenți în țara noastră și campaniile lor accesați secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies