IDEI DE TINUTE CE ITI PUN IN EVIDENTA FEMINITATEA

by admin
0 comment

Nu există femeie care să nu se simtă bine atunci când este aranjată și îmbrăcată frumos. Ținuta, machiajul și coafura sunt elemente ce accentuează feminitatea și starea de bine a oricărei doamne sau domnișoare. Prin alegerile vestimentare pe care le facem, prin combinațiile pentru care optăm, ne diferențiem și ieșim în evidență.

tinute feminine

Sursă foto: Giorgal

Giorgal este un brand 100% românesc, ce și-a construit colecțiile pe simplitate, eleganță și rafinament, elemente ce vor fi mereu la modă. Piesele au în general un stil clasic, presărat cu tonuri și accente minimaliste și moderne.

tinute feminine

Sursă foto: Giorgal

Prin natura lor, creațiile brandului scot la iveală frumusețea naturală a femeii, conturează liniile corpului și emană un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atât pentru o ținută casual sau smart casual, cât și pentru una sofisticată, de seară. Liniile sunt volatile, comode, iar simplitatea lor îndeamnă la cât mai multe îmbinări de texturi și culori.

Ținutele sunt realizate într-o gamă cromatică amplă, pornind de la nonculori sau tonuri reci, până la nuanțe pastelate, calde.

tinute feminine

Sursă foto: Giorgal

tinute feminine

Sursă foto: Giorgal

tinute feminine

Sursă foto: Giorgal

tinute feminine

Sursă foto: Giorgal

Create și desăvârșite exclusiv în România, colecțiile pot fi găsite în magazinul Giorgal din Pitești (Jupiter City Shopping Center) și online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro și www.amafashion.ro.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies