Idei de redecorare a casei la inceput de an

by admin
0 comment

Reducerile de sezon și lichidările de stoc sunt o bună metodă de a face economii. Spre exemplu, la Parktiker prețurile au scăzut cu până la 50% la sute de produse. Iată câteva soluții deco, la prețuri mai mici decât de obicei, pe care retailerul pe propune la început de 2016.

Holul, jos pălăria

Holul poate fi revitalizat prin alegerea unor piese de impact. Și cum acolo sunt mare parte din ușile din casă, înlocuirea tâmplăriei poate reprezenta o schimbare vizibilă.

oferte Praktiker

Sursă foto: Praktiker – Preț: 386,91 lei

Pasul doi l-ar constitui înlocuirea corpului de iluminat cu o piesă statement. De ce nu un pendul pălărie, disponibil într-o varietate de culori.

oferte Praktiker

Sursă foto: Praktiker – Preț: 69,99 lei

Transformări în bucătărie

Bucătărie e un spațiu unde nu poți face schimbări prea des și prea mari. Dar printre cele mai notabile se numără înlocuirea mesei și a scaunelor. Costă mai puțin decât să înlocuiești toată mobilă, iar efectul este vizibil.

Dormitorul sub imperiul organizării

O bună organizare a dormitorului ne aduce un plus de liniște și de relaxare. Pentru bijuterii și accesorii, dulapul cu oglindă beneficiază de o reducere de 20% și este disponibil în două culori, fucsia și alb.

oferte Praktiker

Sursă foto: Praktiker – Preț: 423,92 lei

Sute de alte produse sunt disponibile în toate magazinele Praktiker din țară, la prețuri speciale. Campania Marilor Reduceri este valabilă până pe 2 februarie 2016, în limita stocului. Catalogul online al retailerului poate fi consultat AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies