IDEI DE PETRECERE A TIMPULUI LIBER IN ACEASTA VARA, MAI ALES PENTRU BARBATI

by admin
0 comment

Vremea bună are darul de a ne face să ieșim din casă, chiar dacă nu avem un plan precis în minte. Parcă e ceva în aer care nu ne dă pace. Sigur că alternativele sunt multe și toate justificate dintr-un punct de vedere sau altul.

Sursă foto: Pullman Bucharest

Sursă foto: Pullman Bucharest

Eu astăzi am descoperit oferta de vară a hotelului Pullman, care mi-a plăcut pentru că dintr-un anumit punct de vedere se adresează bărbaților. Sau, fie, microbiștilor! Pentru pasionații de fotbal, pe toată perioada Euro 2016, în restaurantele și pe terasele din incintă se pregătesc vizionări pe ecrane gigantice și meniuri și băuturi inspirate din gastronomia și tradițiile țărilor ce se vor confrunta în teren. Interesant, nu? Sună bine acest mixt între hobby și savoare.

Sursă foto: Pullman Bucharest

Sursă foto: Pullman Bucharest

Prin serviciile din sectorul food & beverage, managementul Pullman își propune să atragă tot mai mulți bucureșteni pentru care zonele de luat masa și de relaxare ale hotelului să devină destinații frecvente. Pentru întreaga sa clientelă, unitatea hotelieră de 4 stele a intrat într-un proces de renovare și reamenajare. Lucrările se vor încheia în prima jumătate a anului viitor. Terasele însă au fost deja finalizate.

”Tocmai am redeschis terasele restaurantului Barbizon Steakhouse și ale Barului L’Arpege, oferindu-le clienților noștri o experiență unică în aer liber. Mobilierul elegant și confortabil este completat de plantele tropicale luxuriante, care îi transpun subtil pe oaspeții noștri într-o stare de spirit de vacanță. Echipa noastră, condusă de Lubomir Sykora, Manager F&B și Ștefan Popescu, Executive Chef, creează săptămânal meniuri și oferte speciale pentru a-i atrage și răsplăti atât pe clienții loiali de pe segmentul business, cât și pe oaspeții hotelului.” – Patrick Carabin, Director General al Pullman Bucharest

Ofertă de prânz:

Pe lângă turiști, o bună parte din clienții obișnuiți ai Pullman Bucharest sunt oameni de business. Pentru aceștia, dar și pentru cei care adoră să ia ocazional prânzul la un hotel, a fost introdusă recent și o ofertă de smart lunch, cu 19 lei în locația La Galette și 35 lei în restaurantul Barbizon SteakHouse. Și treaba asta îmi sună tare tentant!

Sursă foto: Pullman Bucharest

Sursă foto: Pullman Bucharest

Despre Hotel Pullman:

Modernizat pentru a ține pasul cu turistul cosmopolit, Pullman Bucharest este o destinație vibrantă atât pentru afaceri, cât și pentru timpul liber. Ofertele variate ale restaurantelor, de la mic-dejunuri energizante și prânzuri rapide de afaceri, la o experiență gourmet completă, sunt pregătite astfel încât să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Restaurantul Barbizon oferă experiența unui steakhouse de prim rang cu preparate din carne și fructe de mare. Ștefan Popescu, Executive Chef al Pullman și unul dintre bucătarii de elită din România, este cel care creează savuroasele și surprinzătoarele combinații de mâncăruri. Restaurantul La Galette, cu produsele sale de patiserie mereu proaspete, recreează atmosfera plină de farmec a bistrourilor franțuzești. Barul L’Arpege este locul perfect pentru călătorii neobosiți. Acesta oferă o selecție largă de specialități pe bază de cafea, răcoritoare, băuturi alcoolice și gustări sănătoase. Braseria Paris Bucharest găzduiește generosul și revitalizantul mic-dejun stil bufet și este locul perfect pentru un prânz corporate.

Zona de wellness a Pullman Bucharest pune la dispoziția clienților saună, hammam și masaj. De asemenea, o sală de fitness bine echipată este disponibilă oaspeților care vor să își continue programul de exerciții fizice chiar și atunci când călătoresc.

Pullman Bucharest este un hotel premium, de 4 stele, care aparține grupului AccorHotels și este administrat de Orbis Hotel Group, partenerul strategic al AccorHotels în Europa Centrală și de Est. Hotelul are 203 camere superioare cu priveliști spre parcul Herastrau și către oraș. La etajele superioare, Pullman oferă 15 apartamente spațioase, dotate cu paturi king size, zonă de living atractivă, espressor Nespresso, TV LCD cu canale prin satelit, produse cosmetice Bigelow și mini-bar gratuit.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies