Idei de culcusuri pentru catei

by admin
0 comment

Așa cum nouă ne place să trăim în cele mai bune condiții și să dormim în cele mai confortabile paturi, așa le place și cățeii noștri să lenevească într-un culcuș pufos pus undeva la marginea canapelei sau la umbră, în grădină.

Pătuțurile speciale le poți face chiar tu.

#1 Începem cu clasicul pat din burete. Este ideal mai ales atunci când călătoriți împreună. O husă detașabilă face curățarea mult mai ușoară.

#2 Un cățel de talie mică se va mulțumi și cu o pernă confortabilă. Pentru a nu face notă discordantă cu decorul, poți opta pentru o husă în aceeași paletă cromatică folosită și în restul casei.

#3 Un pat din paleți de lemn este ideal pentru un câine de talie mare. Este rezistent și robust, iar dacă are montate și roți este și ușor de mutat dintr-o partea în alta. Pune o pernă și o blană și culcușul este gata!

#4 Ai mai mulți căței și nu dorești să faci diferențe între ei? Culcă-i în sertare vechi!

#5 Nici valiza cea uzată nu este de aruncat. Desfă-i balamalele și păstrează doar jumătate. Apoi montează-i picioare.

#6 Ai un patruped extrem de atașat, care te urmează la tot pasul? Atunci mai mult ca sigur veți împărți dormitorul. Pentru a nu aglomera peste măsura încăperea, scoate sertarele noptierei și pune-i o pernă în interior.

#7 Dacă știi să coși la mașină, confecționează o husă pe care umple-o cu prosoape și haine vechi și gata culcușul!

#8 Nu sunt mulți câinii care nu iubesc statul în natură. Totuși cei de apartament sunt ceva mai aclimatizați la viața de interior. Dacă ai un astfel de companion și ocazional se ivește ocazia de a-l duce să lenevească undeva în aer liber, realizează-i un pătuț din suportul unui ghiveci de curte.

#9 Dar poate cel mai simplu culcuș de făcut este dintr-un coș de picnic. El este, evident, potrivit pentru căței de talie mică.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies