Idei de cadouri pentru intreaga familie, de Mos Nicolae

by admin
0 comment

 

De multe ori ne amintim de sărbătorile de iarnă prin prisma cadourilor pe care le-am făcut sau pe care le-am primit. Sunt lucruri pe care le păstrăm peste ani tocmai pentru că ne poartă înapoi în timp. Mai am și acum un pulover pe care părinții mi l-au dăruit în ultimul an de liceu și știu exact care a fost prima surpriză pe care soțul mi-a făcut-o atunci când ne-am mutat în casa cea nouă.

Era în ajun de Moș Nicolae. Apartamentul era pe cât de frumos, pe atât de gol. Aveam un pat și o saltea și multă, multă bucurie ce încălzea pereții. Pentru că știa cât de organizată sunt, mi-a cumpărat o comodă și un depozitar mare. Suficient cât să mai scot o parte din lucrurile ce-și mutaseră adresa în saci și să mai facem un pas în a transforma casa în acasă.

Poate sună ciudat, dar ca și atunci și acum am ajuns într-un punct în care am sentimentul că avem destule haine și produse de îngrijire personală, așa că am decis să caut obiecte și decorațiuni care să ne fie utile, care să împrospăteze decorul și care să ne amintească de sărbătorile de iarnă din acest an multă vreme de acum înainte. Eu am început să mă uit deja după daruri pentru familie și prieteni.

Plecând de la ceea ce știu că le-ar prinde bine celor apropiați mie, am să vă propun câteva idei de cadouri pentru casă pe care în acest an le găsiți la kika.

Kika-Deco-a-nyugatinal

Cadouri pentru ea

Uite, spre exemplu, mamei știu că i-ar plăcea la nebunie o masă de machiaj. De când nu mai locuim împreună are cel puțin o cameră la dispoziție în care să tot facă schimbări.

Sursa foto: kika

Sursa foto: kika

Dar în aceeași idee este și acest suport, iar pentru spații mici un organizator vertical de bijuterii își poate găsi ușor locul.

Dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier cu aer boem-vintage, ați putea lua în considerare o noptieră cu imprimeu floral pe care să o așezați nu doar la marginea patului, ci și lângă un fotoliu sau un scaun de relaxare, pentru a crea o zonă de lectură.

Tot pentru doamne și domnișoare merg și accesoriile pentru masă și bucătărie, precum o tavă din lemn pentru servit, o cutie pentru ceaiuri sau aceste forme pentru gătit, cu model inimă.

reduceri kika

Sursă foto: kika – Colecția Audrey

Cadouri pentru el

Revenind la povestea mutării noastre în casa în care trăim astăzi, un alt cadou pe care ni l-am făcut tot în preajma sărbătorilor de iarnă a fost un bar pentru vinuri. Nu a fost deloc un cadou surpriză, ci mai degrabă o negociere între părți. Eu voiam un șemineu, soțul meu barul. Am pierdut ”lupta” pentru șemineu, dar am câștigat setul de canapele pe care mi l-am dorit.

De atunci și până acum colecția de vinuri a tot crescut, iar barul a devenit neîncăpător. Datorită designului său original, un astfel de suport i-ar prind bine. Dar știți unde îl vizualizez eu cel mai bine? Într-un apartament de burlac sau într-un man cave autentic. Tot acolo s-ar potrivi de minune piese de mobilier și decorațiuni în stil industrial. Ambientul ar fi completat foarte bine de un set de fotolii din piele sau de unele cu tapițerie imprimată. Parcă și văd fumul de trabuc cum se înalță.

Sursă foto: kika

Sursă foto: kika – Program Factory

Sursă foto: kika

Sursă foto: kika – Program Factory

Sursă foto: kika

Sursă foto: kika – Program Factory

De Moș Nicolae mai putem oferi în dar bărbaților dragi și unelte pentru a ține gospodăria ceas. Sau măcar să ajusteze pe ici pe colo când se strică ceva. Un set multifuncțional de șurubelnițe nu are cum să prisosească.

Cadouri pentru copii

Dar sărbătorile de iarnă sunt magice mai ales pentru copii și datorită lor. Candoarea cu care privesc lucrurile și entuziasmul nemăsurat cu care așteaptă momentul ne fac să căutăm cu atenție darurile potrivite. Poate vi se pare ciudat să vă gândiți să oferiți copilului de Moș Nicolae sau de Crăciun un corp nou de mobilier când pe el sau pe ea o bucură mai mult o jucărie. Dar v-ați gândit că sărbătorile de iarnă pot fi un bun prilej pentru a-i face pe cei mici să treacă de la pătuțul de bebeluș la un pat de preșcolar? Dacă l-a adus Moșul s-ar putea să îl accepte mai ușor. Așa-i că pare o idee mai bună acum?

Revenind la jucării, căci ele sunt binevenite oricând, cum vi se pare această măsuță de activități cu scop educativ, mașina de tuns iarba sau cuburile pentru construcții? Pentru dormitorul unui copil de școală mi-a mai plăcut și acest fotoliu. Mai multe idei de amenajări complete pentru camerele celor mici, dar și ceva mai mari găsiți și aici.

Sursă foto: kika

Sursă foto: kika – Program pentru tineret Funky

Sursă foto: kika

Sursă foto: kika – Program pentru tineret Funky

Împarte bucuria, e cel mai mare dar pe care îl poți face cuiva!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies