Idei de cadouri pentru Craciunul din 2016

by admin
0 comment

Crăciunul vine cu multe, multe oferte, iar varietatea asta atât de mare este uneori copleșitoare. Dacă și ție îți este greu să alegi cadoul perfect din cauza numeroaselor tentații, îți las mai jos o listă cu mici descoperiri pe care le-am făcut ce poate îți vor fi de folos.

Voi actualiza articolul de fiecare dată când mai găsesc o idee nouă. Dacă ai recomandări, te rog fă-le într-un comentariu! 😉

Cadouri pentru femei

PANDORA

Nu e sărbătoare în an la care să nu meargă un cadou de la Pandora, atât de mare este fascinația pentru acest brand. Am tot citit comentarii ale bărbaților care spun că nu au cum să dea greș cu o bijuterie cumpărată de aici. 🙂

Colecția Crăciun 2016 se remarcă prin strălucirea sa, într-un mixt de argint, pietre și perle.

Colectie Craciun 2016

Sursă foto: Pandora

Noi9.ro

Pentru colecția de iarnă, Noi9.ro propune noi modele de paltoane și jachete din blană ecologică, de la Giorgal, extrem de chic, create într-o gamă variată de nuanțe. Începând cu negru și crem, paltoanele trec printr-o paletă coloristică vastă, ajungând la gri deschis, gri antracit, degradeuri de negru și gri, maro camel, oranj și roșu aprins. Deci avem de unde alege.

colectie iarna 2016

Sursă foto: noi9.ro

Cadouri pentru casă

kika România

kika are o selecție specială dedicată acestui sezon. Ea conține cinci colecții: Vin Fiert, Șampanie, Rom alb, Coniac, Punch de fructe. Am scris mai multe despre ele AICI și am recomandat și câteva idei de cadouri pe care cei ce le vor primi în dar nu le vor uita prea ușor.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Bonami

Retailerul online oferă în perioada sărbătorilor de iarnă un bonus ce constă într-un credit egal cu valoarea totală a cumpărăturilor făcute până pe 20 decembrie 2016. Suma va putea fi utilizată ca discount de -25% din valoarea comenzilor efectuate în perioada 24-31 decembrie 2016.

În plus, în această perioadă clienții Bonami pot beneficia de livrare gratuită pentru toate cumpărăturile de peste 200 de lei, față de pragul de 300 lei cum era până acum.

Sursă foto: Bonami.ro

Design&After

Și la Design&After există o secțiune specială cu produse de Crăciun pentru casă și pentru masă. Iată o propunere de schemă de aranjare a mesei potrivită pentru acest moment din an.

asezarea mesei

Sursă foto: Design&After – Catalin Vatra

Cadouri pentru copii

Le-bebe.ro

La Le Bebe au o mulțime de lucruri pentru copii mici și foarte mici, de la hăinuțe din bumbac organic, până la jucării de dentiție și coliere ronțăibile din silicon fără BPA. Tot la ei găsești și accesorii de alăptare, bavete impermeabile și papioane festive pentru tată și fiu. Câte ceva pentru toată familia. 🙂

Sursă foto: Le-Bebe.ro

Jucariicudragoste.ro

Dacă vrei să stimulezi dezvoltarea copilului tău prin joacă, aruncă o privire pe site-ul jucariicudragoste.ro pentru a vedea o selecția atent făcută de o mamă antreprenoare care ține seamă de răspunsul fiicei sale la fiecare nou produs pe care îl adaugă, cu dragoste, în magazinul său online.

Sursă foto: Jucariicudragoste.ro

Buticulcopiilor.ro

Pe buticulcopiilor.ro găsiți multe jucării din lemn și carton ce pot fi asamblate și pictate, potrivite pentru copii educați în sistem Montessori. Puzzle-uri 3D sub formă de mașini, case sau corăbii, jucării muzicale, forme pentru construcții, oricare dintre ele îi vor ține pe cei mici ocupați și stimulați ore bune.

Sursă foto: buticulcopiilor.ro

BebeBrand.ro

Un alt magazin online unde puteți găsi nenumărate lucruri și jucării pentru copii este bebebrands.ro. Eu îmi doresc tare mult pentru băiețelul meu un leagăn din acela care se prinde de tocul ușii. E excelent pentru a-și consuma energia în perioada în care nu poate să meargă încă singur, dar și după. Uite ce îmi doresc pentru copilul meu și am nevoie în perioada imediat următoare.

Cadouri pentru el și ea

Lecții de dans la Arthur Murray

Dacă vreți să face un cadou unui cuplu, le puteți dărui un gift card cu lecții de dans la Arthur Murray, un bun prilej pentru cei doi să petreacă timp împreună armonizându-și mișcările.

Cadouri pentru bărbați

Știu că e un subiect ce dă adesea bătăi de cap… Gama de cadouri pentru bărbați este mai restrânsă decât cea pentru femei. Am găsit încă o chestie prea tare de dăruit bărbatului iubit: o experiență inedită pe circuitul Academiei Titi Aur. Cu un voucher valabil un an întreg se pot face cursuri de conducere defensivă, de conducere sportivă sau de pilotaj.

Experiența de circuit durează între o oră și jumătate și două ore și jumătate, timp în care participantul este dus la simulatoarele indoor, unde face tamponare și răsturnare – și află și informații utile în același timp – apoi este dus pe circuit unde se dă cu mașina cu două volane și roți libere pe spate și face opt ture de circuit cu unul din următoarele modele: Megane GT, Clio RS Trophy la Audi RS 4, Mercedes A45 AMG și, experiența Platinum, Mitsubishi EVO9). Ultima experiență este practic o super șansă de a merge și pe două roți și de a fi copilot în mașina de raliu (EVO9) a lui Titi Aur, care a apărut în reclama Vodafone. 😉

Sursă foto: Academia Titi Aur

Cursul de conducere sportivă durează o zi și este 1 la 1 cu un trainer pe toate mașinile din flotă, pe asfalt, off road și macadam. Cursul de pilotaj durează două zile, iar la final îți poți lua brevetul de pilot.

La cursurile de conducere defensivă pentru persoane fizice (adică nu grupuri) se fac programare în prealabil la numărul de telefon 0755800500, pentru a se forma serii de 20-25 persoane.

Academia Titi Aur este cel mai mare și complet autodrom din Europa de Est, cu un circuit mixt asfalt (1.2 km), off road (1 km) și macadam (1.2 km) și se întinde pe 12.5 ha. Academia se află la 29 km de Centrul Bucureștiului, la ieșirea din Crevedia și are program de luni până duminică, de la 09:00 la 21:00.

Uite AICI toate prețurile pentru toate experiențele Academiei Titi Aur.

PS: Monica Jitariuc ține un adevărat jurnal cu idei de cadouri de Crăciun. Face asta de ani de zile. Uite și descoperirile ei.

Va continua…  🙂

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies