Idei de cadouri in luna martisorului

by admin
0 comment

În luna mărțișorului ne putem arăta o dată în plus afecțiunea față de mamele noastre, prin cadouri pline de semnificație. În plus, domnii își pot răsfăța și partenerele, soțiile ori prietenele printr-o serie de cadouri mai mult sau mai puțin simbolice. Pandora, Il Passo, Stefanel sau Avincis sunt câteva branduri cu care nu veți da greș.

Pandora

Cadouri de Ziua Femeii

Sursă foto: Pandora

Pentru a sărbători Mărţişorul şi Ziua Mamei, Pandora a creat o serie de simboluri ale dragostei necondiţionate. În această perioadă specială din an, mamele sunt celebrate pentru iubirea lor şi pentru sprijinul constant, precum şi pentru inspiraţia oferită zi de zi celor din jur.

Brățările pot fi asortate foarte bine cu talismanele colorate, în formă de inimă, finisate manual, cu inelele suprapuse, cu cerceii sau colierele sau pandantivele. În acest sezon, prin Colecţia de Ziua Mamei, Pandora prezintă bijuterii sclipitoare, reprezentative pentru legăturile strânse de familie şi pentru afecţiunea unică dintre o mamă şi copiii săi.

Il Passo

Cadouri de Ziua Femeii

Sursă foto: Il Passo

La Il Passo, noul sezon aduce modele feminine și cosmopolite, pentru un look chic sau elegant. Colecția include o varietate de culori calde, vesele, menite să ne anime ținuta și să o scoată din anonimat. Încălțămintea Il Passo pune accentul pe design grafic, calitatea pantofilor fiind tradusă prin materiale bine alese și finisaje impecabile.

Stefanel

Cadouri de Ziua Femeii

Sursă foto: Stefanel

Și la Stefanel puteți găsi cadouri pe gusturile doamnelor și domnișoarelor. Atât al celor care preferă un stil lejer, dar chic, cât și al celor care preferă țesăturile luxoase.

Avincis

Cadouri de Ziua Femeii

Sursa foto: Avincis

Dacă nu vă pricepeți să alegeți bijuterii, încălțăminte sau haine, un vin bun este întotdeauna un cadou potrivit. ”Avincis Crâmpoşie Selecţionată 2013”, ”Avincis Cuvée Andrei Cabernet Sauvignon 2011” şi ”Avincis Fetească 2013Regala-Pinot Gris 2013” sunt trei din vinurile românești medaliate cu bronz la „Decanter”, cea mai mare competiție internațională de profil. Totodată, în 2015, ele au pătruns și în topul World Wine Awards al celor mai bune vinuri din lume. Prestigiosul clasament a fost anunţat de revista “Decanter” la salonul Vinexpo de la Bordeaux.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies