Idei de cadouri de la creatori si artizani romani

by admin
0 comment

Dacă îmi urmărești constant blogul, știi deja că îmi plac proiectele creative, handmade-ul și soluțiile practice. Sunt pasiuni care cresc împreună cu mine. Am multe inițiative în direcțiile astea și îmi place ca atunci când descopăr oameni care mi se aseamănă, să vorbesc despre ei.

Pentru că am avut etapa mea în care am creat produse handmade (vezi aici și aici două exemple) și știu câtă muncă implică, dar mai ales cât de greu este să obții prețul corect pentru un articol unicat, astăzi îi susțin cu entuziasm pe cei care lucrează ore în șir pentru a crea o bijuterie, o jucărie sau o decorațiune, în care nu pun doar efort, ci și mult suflet și multă pasiune.

Kathy’s Dream este un grup dedicat artizanilor și micilor antreprenori, din care cred că ți-ar plăcea să faci parte pentru că funcționează ca o comunitate, nu ca un simplu spațiu virtual în care sunt publicate aleatoriu anunțuri de vânzare, cum se întâmplă adesea pe Facebook! Pentru că toate postările sunt făcute de către administratori, textele de promovare a produselor și serviciilor membrilor nu doar că sunt atractive, ci sunt și foarte clare, astfel încât ajungi ușor la sursă.

Pe mine m-a introdus în comunitatea Kathy’s Dream Alina. Ne-am cunoscut tot pe Facebook, tot datorită pasiunilor comune. Alinei îi place să facă bijuterii. Online hobby-ul ei se numește Bu Bijoux. Printre brățări, inele și cercei, multe cu pisici :D, găsești și portofele sau huse de perne decorative cu modele super vesele.

Tot pentru accesorii îți recomand și IbyIoana, unde găsești bijuterii cu pietre semiprețioase, perle și sticlă, potrivite pentru doamne cochete.

Fabrica de bucurii este un proiect handmade de susținere financiară a programelor pentru copii și adolescenți din cadrul Armatei Salvării București, o mișcare creștină internațională de binefacere. De aici poți cumpăra cercei, brățări, coliere și inele realizate manual de voluntari ai cauzei.

Sigo este un brand de genți, plicuri, rucsacuri, borsete și accesorii croșetate sau țesute manual la război. Da, mai există oameni care țes și nu lasă acest meșteșug să piară! Prin achizițiile noastre, indirect și noi facem același lucru. Inserțiile din piele se potrivesc de minune modelelor de inspirație tradițională.

Pagina Fire din povești ți-o recomand în special datorită cărților senzoriale pentru copii. Sunt minunate pe la 1-2 ani, când omul mic începe să descopere lucrurile într-o manieră mai conștientă. Tot aici găsești și zeci și zeci de decorațiuni și jucării din fetru.

Cadouri cu dichis este locul unde poți personaliza seturi pentru moț și de unde poți cumpăra tăvi, oglinzi și cutii pictate manual. Nimeni nu o să mai aibă ceva la fel!

Și pe pagina Marta’s Handmade găsești articole pictate sau ornate prin tehnica decoupage. Unele-s pe lemn, altele pe textil.

Dacă vrei un napron sau o față de masă care știi sigur că nu se pătează, îți recomand Alura Home&More pentru produsele din damasc teflonat, accesorizate cu dantelă. Damascul teflonat are proprietatea de a nu permite lichidelor să se absoarbă în fibra materialului, fiind ușor de curățat cu un șervețel uscat în cazul vărsărilor accidentale.

Dacă ai ceva de personalizat, vizitează pagina Broderie Unicat. Poți solicita coaserea oricărui text pe tricouri, prosoape, rucsacuri sau plase de pânză.

Pixelino este locul din care poți cumpăra o minunăție de tablouri imprimate. Le poți chiar personaliza cu numele persoanelor cărora le faci darul! Eu m-am îndrăgostit iremediabil. 😀

Dacă mai știi și alte astfel de surse originale de achiziționat cadouri, lasă un comentariu mai jos. Cei ce vor citi îți vor mulțumi! La fel și eu! 😀

Și nu uita să distribui articolul în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies