Idei de birouri pentru copii si adulti

by admin
0 comment

Noul sezon poate fi marcat prin câteva schimbări de efect ale ambientului în care trăim sau lucrăm. Iar pentru această toamnă specialiștii în design ai kika ne propun un melanj între linii clasice și moderne, cu accente vintage din loc în loc.

birou

Sursă foto: kika

Amenajarea zonei de lucru

În acest sezon, spațiul pentru birou trebuie să fie unul în care ideile prind ușor contur și în care avem energia de a descoperi constant lucruri noi. Pentru a se manifesta, creativitatea are nevoie de confort și de un grad de relaxare. Fie că preferați un stil mai sobru, dar natural, în care lemnul joacă rolul principal, fie că alegeți o combinație minimalistă de sticlă cu inserții metalice, imaginația parcă înflorește față de atunci când decorul este auster.

birou

Sursă foto: kika

Lumina va fi mereu un atu în camera de lucru, așa că, pentru a putea maximiza acest avantaj este bine să alegeți birouri în nuanțe deschise. El va ieși astfel mai ușor în evidență, la fel și decorațiunile și accesoriile din jur.

birou

Sursă foto: kika

Idei de birouri pentru copii

Știm că prichindeii au nevoie de inspirație când își scriu compunerile, așa că un scaun de birou imprimat cu eroii preferați din desene animate îi poate stimula în demersul lor. Nu uitați că pentru o postură corectă, acesta trebuie să fie adaptat înălțimii lui.

birou

Sursă foto: kika

De asemenea, o lampă de birou în culorii vii sau câteva suporturi pentru hârtii și caiete în nuanțe deschise vor picta întreaga cameră în tonuri vesele ce îndeamnă în permanență la bună dispoziție, chiar și atunci când e timpul să-și facă temele.

Dintr-o cameră de nota 10 nu poate să lipsească cel mai important element: biroul de studiu. Iar cele de la kika sunt practice, ergonomice și beneficiază de o paletă întreagă de funcții pentru a ușura activitatea celor mici. Pentru copiii pasionați de colorat, un birou care se înclină și se transformă în tablă de desen poate fi foarte atractiv.

birou

Sursă foto: kika

Pentru a rezolva problema lipsei de spațiu din cameră e necesară o bună organizare. Aceasta se poate face cu rafturi atașate direct pe perete, având un rol practic, dar și estetic. Dacă aveți nevoie de un număr mai mare de spații de depozitare, puteți așeza rafturile și pe orizontală și pe verticală pe peretele din fața mesei de lucru. Acestea pot avea dimensiuni variate, pentru a crea combinații cât mai interesante.

birou

Sursă foto: kika

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies