Idei de articole pentru amenajarea unui colt de joaca

by admin
0 comment

A venit vara și odată cu ea vacanța, iar până la începerea noului an școlar mulți copii își vor petrece o bună parte din timp acasă. Asta înseamnă că părinții trebuie să găsească metode variate pentru a-i ține ocupați.

Fiindcă de multe ori după orele de program nu mai avem suficientă energie pentru a scoate copilul în parc, zonele de joacă și divertisment amenajate în casă și în curte pot constitui soluția ideală. Am aruncat o privire pe site-ul Praktiker și am extras câteva produse populare.


Sfat practic:

În vacanța de vară, amenajează special o zonă în care cei mici să se poată juca în voie, mai ales dacă stai la curte. Ține-i activi implicându-i și în proiecte de grădinărit.


Dacă ai un buget mai consistent la dispoziție, dar și spațiul necesar, poți achiziționa această casă din lemn pentru copii. Cea din plastic își poate găsi locul și pe un balcon, nu doar în curte. O altă achiziție de sezon ce va fi super apreciată este un leagăn.

Dacă vă plac drumețiile, atunci vara această poate fi un bun moment pentru a vă cumpăra biciclete. Un mountain bike e bun pe pus pe mașină și de plecat la munte. Pentru parc poți alege un city bike cu personalitate. Uite o selecție interesantă pentru toate vârstele.

Dacă ți-a plăcut articolul despre amenajarea unui colț de joacă și îl consideri util, distribuie-l cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies