Idei de amenajare a balcoanelor mici. Sfaturi si galerie foto-video

by admin
0 comment

Dintr-un balcon, oricât de mic, nu trebuie să lipsească florile! Nu vă limitați doar la cele care încap în jardiniere. Chiar și pe o terasă de mici dimensiuni este loc de o plantă înaltă. Atenție, înaltă, nu cu circumferința mare, pentru că prima alungește spațiul, iar cea de-a doua fură din el.

Nu ezitați nici să montați ghivece în afara balconului. E o modalitate grozavă de a mai câștiga câțiva centimetri.

balcon mic

Sursă foto: Pinterest

Vopsirea storurilor este o bună idee de personalizare a balconului, fiind totodată o cale excelentă de creare a unui punct focal. Colorate într-o nuanță tare, energică ele vor atrage atenția de la faptul că spațiul în sine este mic și vor muta privirea către o zonă plină de personalitate.

Spațiile mici au o bună relație cu tonurile aprinse

Masa, scaunele, ghivecele sunt doar câteva dintre elementele de decor care pot contribui la consolidarea acestei relații. Uite un exemplu.

balcon mic

Sursă foto: Pinterest

Lumina artificială creează ambianța

Lumina este și ea la fel de importantă ca orice piesă de mobilier sau decorațiune inclusă în amenajarea balconului. Nu doar lumina naturală, ci și cea artificială, care dă viață spațiului după ce soarele a apus. O instalație de exterior sau chiar una de pom de Crăciun, prinsă de balustradă, va da un ar boem micului refugiu exterior.

balcon mic

Sursă foto: Pinterest

Fiți originali

Nu vă temeți de elemente decorative care în mod obișnuit nu își au locul într-un balcon. Un baldachin, spre exemplu, este o bună modalitate de personalizare. Plus că obțineți instant un aer chic. Ce mai puteți monta aici? Un hamac! Și așa spațiul este limitat, de ce să nu creați o zonă de relaxare intensă și în același timp foarte originală?

balcon mic

Sursă foto: Pinterest

Bonus:

Pentru și mai multă inspirație și un imboldul suplimentar pentru a redecora am mai alcătuit o galerie foto cu idei de amenajare a balcoanelor și teraselor.


Poate v-ar mai plăcea să citiți și:

Sfaturi pentru decorarea balcoanelor și teraselor

Sfaturi de amenajare a balcoanelor mici. Partea I

Sfaturi de amenajare a balcoanelor mici. Partea a II-a


În cazul în care v-a plăcut acest articol despre amenajarea balcoanelor mici, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies