Idee inedita de cadou: camasa office cu motive traditionale

by admin
0 comment

Tradiția și simbolurile populare sunt tot mai evidente în designul vestimentar al ultimilor ani. Ia originală și reinterpretările sale au intrat deja în garderoba multor doamne și domnișoare. La fel și însemnele cusute specifice diferitelor zone ale țării aplicate pe haine cât se poate de moderne.

camasa cu motive populare

Sursă foto: Braiconf

Brandul românesc de cămăși Braiconf vine cu o nouă propunere: cămașa office de damă cu motive populare. Realizată în ediție limitată, colecția este inspirată de simbolul Păsării Măiestre și îndeamnă prin fiecare fibră la întoarcerea la tradiții.

Cămașa albă, din bumbac 100%, cu detalii de ouă încondeiate brodate discret pe guler și pe manșete și cu nasturi cusuți manual în culorile tricolorului poate fi asortată ținutei din ziua de Paște și nu numai, ea putând deveni o piesă de bază pentru combinații vestimentare multiple.

Cămășile cu motive populare sunt disponibile într-o colecție limitată de 50 de bucăți, din 21 aprilie, în toate cele șase magazine ale producătorului, dar și online, pe www.braiconf.ro. Prețul de vânzare este de 225 lei.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies