Iata ofertele Brico Depot de la finalul acestui sezon

by admin
0 comment

Vă place sau nu, cuvântul Arivaj este specific brandului Brico Depot și nu strică să îl reținem, pentru că el este asociat prețurilor mici, produselor de calitate și stocurilor disponibile în cantități industriale.

oferte Brico Depot

Sursă foto: Brico Depot

Așa că din 26 februarie, în fiecare din cele 15 depozite din țară, cei care doresc să își achiziționeze materialele necesare proiectelor de construcții și renovare, au la dispoziție stocuri masive cu produse variate, de cea mai bună calitate, la prețuri sub media pieței.

Arivajele din această perioadă includ produse pentru utilat baia și bucătăria, de la obiectele sanitare, la mobilier și tâmplărie. Nu lipsesc nici cutiile multifuncționale cu scule și unelte de mână, precum și materialele de construcții.

Mașina de mixat este una dintre surprizele care îi așteaptă pe clienți în depozite începând cu luna februarie. Aceștia pot alege din cele peste 1.500 de culori disponibile pentru vopselele lavabile de interior și exterior, iar culoarea preferată va fi gata pe loc. Găsiți AICI catalogul cu oferte, valabil în perioada 26 februarie – 9 martie 2016.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies