IATA INFLUENCERII DIN BLOGOSFERA ROMANEASCA

by admin
0 comment

La Social Media Summit Bucureşti, revista Biz şi Zelist Monitor au lansat în premieră listele cu influencerii pe cele mai dezvoltate domenii din blogosfera românească.

Pe lângă tradiţionalele rezultate ale studiilor exclusive – “Top bloggeri cu care colaborează agenţiile şi companiile” şi “Top agenţii care au lucrat cu bloggerii în 2015” – au fost lansate și listele cu cele mai vizibile bloguri pe următoarele nişe: food, fashion, tehnologie, marketing & digital, travel, design, parenting, relaţii de cuplu. De asemenea a fost prezentată şi lista celor mai influenţi 50 de bloggeri generalişti. Alte două topuri noi sunt: Topul vlogger-ilor şi Topul instagramer-ilor.

influenceri in blogosfera

Sursă foto: Revista Biz & Zelist Monitor

“Suntem prima publicaţie care a scris despre blogosferă. De 10 ani analizăm evoluţia social media şi organizăm evenimente dedicate acestei comunităţi. Ne-am asumat rolul de educare şi dezvoltare a acestui domeniu şi, prin evenimentele repetate în care am adus la aceeaşi masă jucătorii din companii, agenţii şi din blogosferă, am reinventat comunicarea şi campaniile de marketing şi comunicare”. – Marta Uşurelu, redactor şef, Revista Biz.

În topul bloggerilor cu care colaborează agenţiile şi companiile conduce pentru al treilea an consecutiv Cristian China Birta, urmat de Victor Kapra şi Diana Enciu şi Alina Tănasă, de la Fabulousmuses.net.

influenceri in blogosfera

Sursă foto: Revista Biz & Zelist Monitor

Aflat în primul an de colaborare cu agențiile, DIY Bazaar ocupă locul 10 în acest clasament.

*later edit: diybazaar.ro a devenit dianamihaila.ro 🙂

În topul agenţiilor care colaborează cel mai bine cu bloggeri se situează Golin, MSLGroup The Practice şi McCann Group.

influenceri in blogosfera

Sursă foto: Revista Biz & Zelist Monitor

Mai multe detalii găsești și în revista Biz. Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies