Iata colectia de toamna de la London Tailors

by admin
0 comment

Bărbatul modern este atent la detalii și la tendințe. El știe să își aleagă ținutele și să și le adapteze corespunzător ocaziei. Chiar dacă nu este înnebunit să meargă cu orele prin magazine, el este informat și activ online pentru a găsi hainele și accesoriile potrivite. Odată făcut research-ul, merge la punct ochit și își cumpără piesele dorite.

colectie toamna

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Pentru toamna lui 2016, London Tailors propune ținute premium, create în jurul conceptelor  ready to wear și one stop shop, printr-o selecție marcată de eleganță și rafinament.

„Ne ia fiecăruia dintre noi doar câteva secunde să îi judecăm pe ceilalți, iar vestimentația creează, de multe ori, cel mai puternic impact. Totuși, cei mai mulţi bărbați nu pun foarte mare preț pe cum arată. Lucrurile încep să se schimbe, observăm și noi asta în magazin, întâlnim un număr tot mai mare de bărbaţi preocupaţi de modul în care arată şi se îmbracă. Pentru toți aceștia, pentru clienții noștri fideli și pentru domnii care doresc să aleagă acel costum care să îi pună în valoare, am pregătit o colecție de toamnă specială.“ – Adrian Boană, fondatorul London Tailors

Gama pentru acest sezon îi va ajuta pe bărbați să fie eleganți în viața de zi cu zi și la întâlnirile de afaceri. Noile design-uri îmbină desene tradiționale cu croieli la modă, oferind o lejeritate mai mare în completarea stilului. Bărbații pot fi mai îndrăzneți, pot alterna clasicul costum bleumarin cu diferite piese out of the box, cum ar fi vestele, ce pot fi purtate cu o ţinută casual, dar și cu una office.

colectie toamna

Sursă foto: DianaMihaila.ro

colectie toamna

Sursă foto: DianaMihaila.ro

colectie toamna

Sursă foto: DianaMihaila.ro

colectie toamna

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Piesa de rezistență a noii serii o reprezintă un palton impermeabil, ușor, care lasă pielea să respire.

Mai multe poze găsești AICI.

Despre brand

London Tailors a pornit cu o investiție de 250.000 de euro, fonduri proprii, și a ajuns în doar câțiva ani la o cifră de afaceri de peste patru milioane de lei și o echipă de 14 angajați. Investiția inițială a fost amortizată în doi ani de activitate. Pentru noul sezon din acest an, London Tailors estimează vânzări de 1,3 milioane de lei. Comanda medie este în jurul a 1.300 de lei, dar variază în funcție de sezon.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies