Iata colectia de decoratiuni de Craciun de la Brico Depot

by admin
0 comment

Brico Depôt aduce în magazinele din România peste 200 de modele de decorațiuni de iarnă, într-o gamă exclusivă, cu teme personalizate. Așa că dacă ajungi într-unul din magazinele retailerului, nu uita că ai acum și o selecție bogată de ornamente, pomi de Crăciun și beculețe cu LED.

Analizând modelul de cumpărare al clienților, gama a fost structurată în funcție de culori și finisaje în patru teme autentice: “Tradițional”, “Cabana fermecată”, „Vesel și colorat” și „Basm de iarna”.

Vezi mai multe poze cu amenajări și decorațiuni de Crăciun AICI.

Stilul ”Tradițional” este descris de culori precum roșu, auriu și argintiu, presărate cu accente de verde. El se potrivește celor care vor să își amintească de copilărie, dar include și diverse decorațiuni contemporane, pentru accente moderne în amenajare.

Produse în culori subtile, dar cu finisaje opulente, se găsesc în colecția „Basm de iarna”, temă ce se remarcă prin decorațiuni antichizate, cu aspect metalic, lucios și globuri retro. Piese sunt destinate celor care vor să obțină de sărbători un aspect delicat în amenajarea casei.

Tema „Vesel și colorat” include produse de Crăciun în culori moderne, destinate celor care vor să își completeze colecția deja existentă de decorațiuni. Ornamentele au nuanțe de albastru marin, verde și roșu și dau un aer festiv locuinței.

Interioarele amenajate în stil contemporan pot fi completate cu produse din colecția „Cabana fermecată”, precum decorațiunile rustice, conurile de brad, alama șlefuită sau pânza de sac.

Mai multe informații despre gama exclusivă de Crăciun a Brico Depot sunt disponibile în catalogul dedicat.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies