Iata colectia de ceremica de la Chic Ville

by admin
0 comment

Chic Ville, rețeaua de magazine de decorațiuni interioare, anunță lansarea colecției exclusiviste de ceramică fină pentru arta mesei, inspirată de prințesa Catherine de Braganza, cunoscută drept ”prințesa ceaiului”, după ce a introdus acest ritual în Europa, la finalul secolului al XVII-lea.

Intitulată Royal, colecția cuprinde atât seturi de cești pentru ceai și cafea, cât și farfurii cu aspect antichizat.

colectie de ceramica pentru arta mesei

Sursă foto: Chic Ville

”Încă de la lansarea sa, Chic Ville a susținut interesul pentru arta ceaiului și a cultivat pasiunile clienților săi aducând seturi diverse și prețioase, menite să contribuie la această experiență culturală din ce în ce mai des întâlnită și la noi în țară. Anul acesta, ne desăvârșim portofoliul de produse destinate ceaiului cu o colecție exclusivistă, inspirată din piesele utilizate de marea regină a ceaiului, Catherine de Braganza. Colecția Royal ajunge în portofoliul Chic Ville pentru a răspunde și unei tendințe din ce în ce mai accentuate de piese de veselă fină, pe care o întâlnim printre clienții noștri. Astfel, în 2015, peste 20% din volumul vânzărilor din magazinele Chic Ville au reprezentat produse destinate artei mesei, ceea ce ne face să realizăm că românii sunt din ce în ce mai interesați de acest ritual.” – Liana Deac, Product Manager Chic Ville.

Despre colecția de ceramică pentru arta mesei

Cu forme plăcute, subtile, colecția este inspirată direct din dichisurile unei curți regale: farfuriile delicate în culori subtile (roz discret și crem cu accent vintage) îmbogățesc o masă festivă plină de flori și de alte detalii atent alese (servețele, inele de șervețele, sfeșnice cu lumânări sau alte decorațiuni destinate mesei). De asemenea, vesela în culori neutre, precum este cremul, este extrem de versatilă, putând fi integrată atât într-un design modern ori într-unul rustic, nu doar într-unul romantic.

colectie de ceramica pentru arta mesei

Sursă foto: Chic Ville

Pe lângă seturile de farfurii regale, colecția cuprinde și seturi de cești pentru cafea, în nuanțe îndrăznețe ca turcoaz sau magenta, dar și ceainice, tăvi și șervețele asortate, ce vin în completarea cadoului perfect pentru o zi de naștere, o onomastică sau o casă nouă.

colectie de ceramica pentru arta mesei

Sursă foto: Chic Ville

Pentru iubitorii de ceai, colecția conține și cești mari, cu un picior delicat, în culori proaspete, precum portocaliu coral și turcoaz, sau discrete, precum cremul vintage.


Interesant:

3 din 5 clienți Chic Ville achiziționează seturi de ceai și cafea pentru ei sau pentru a le oferi cadou. Bugetul mediu investit este de 150 lei.


colectie de ceramica pentru arta mesei

Sursă foto: Chic Ville

Cât costă produsele din colecția Royal?

Un set de farfurii poate costa între 180 și 400 lei, iar unul de șase cești și farfurii pentru ceai sau cafea aproximativ 200 lei.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies