IATA CE POTI GASI IN NOUA ZONA HOME & DECO DE LA PRAKTIKER

by admin
0 comment

Din luna iulie, Praktiker, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața de DIY (DIY = Do-It-Yourself) din România, a extins zonă de home & deco din magazinul aflat în Vitantis Shopping Center. Ea va fi însă replicată în toate unitățile sale din București și din țară pe parcursul următoarelor luni.

Până acum am făcut deja trei vizite și m-am familiarizat cu mare parte din produse. Hai să vă spun ce mi-a plăcut (am pus și linkuri către sursă, să le găsiți mai ușor dacă vă interesează):

Zona de mici decorațiunilumânări parfumate, sfeșnice, boluri, rame – pe care le poți folosi oricând și în orice încăpere pentru a da un aer proaspăt decorului. Ele sunt potrivite și pentru un cadou de casă nouă, împreună cu un set de huse decorative pentru perne, un ceas de perete și o vază.

Selecția de covoare – este foarte bogată, atât cromatic, cât și ca nivel de preț, astfel că putem cumpăra atât covoare persoane, cât și carpete țesute.

Selecția de textile pentru perdele și draperii – la fel și aici am descoperit o mare varietate de sortimente, potrivite pentru stiluri cât se poate de diferite de amenajare.

Mici piese de mobilier cu aer vintage sau scandinav – La Praktiker putem găsi mobilier complet pentru dormitor, mese de dining și mobilă de living, iar câteva culoare mai sus există o zonă vastă de bucătării și una de mobilier de grădină.

Corpurile de iluminat – în ultima perioadă constat că mă atrag tot mai mult corpurile de iluminat metalice, de inspirație industrială. Iar în magazinul retailerului am găsit câteva modele cromate foarte frumoase ce pot fi montate atât la interior, cât și pe terasă.

Până ajungeți la Praktiker Vitan ori noile decorațiuni și accesorii pentru casă sunt introduse în magazinul din proximitate, iată ce puteți găsi în această perioadă acolo.

https://youtu.be/OSZQYwRs4OQ%20

Dacă sunteți curioși să vedeți cum arată proaspăt remodelatul magazin Praktiker, dați click AICI. Am fost la inaugurare și am aruncat o privire atentă prin toate departamentele.

Mai vreau să vă recomand și două tutoriale video realizate cu flori luate din secțiunea de grădină a aceluiași retailer. Sunt ușor de făcut și poate vă inspiră pentru viitoare proiecte DIY.

Cum plantezi begonii într-o cutie de sticlă de vin

Cum faci o mini-grădină tematică


Dacă informațiile ți s-au părut utile, distribuie-le și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies