Iata care sunte tendintele in materie de piatra naturala in 2017

by admin
0 comment

Culorile anului 2017 sunt cele inspirate de natură, precum verdele în toate formele sale, așa cum am aflat deja de la Institutul Pantone. Ei bine, tendința în materie de cromatică se regăsește și la piatra naturală, unde verdelui închis i se alătură și albastrul navy, considerat noul negru.

piatra naturala

Sursă foto: PiatraOnline

Accentele de verde se vor regăsi mai ales la realizarea pieselor de mobilier sau de decorațiuni, dar și pe pereți pentru personalizarea acestora într-o notă matură, echilibrată.

Potrivit PiatraOnline.ro, în materie de piatră naturală și decorațiuni interioare sau exterioare, cele mai solicitate amenajări sunt realizate din amestecuri de modele, iar imprimeurile 2D și 3D câștigă cât mai mult teren. Tapetul este înlocuit de cărămida fină și mată ce accentuează stilul minimalist sau industrial din case și apartamente.

Marmura va fi elementul-vedetă pentru că se revine la un stil clasic împletit cu elemente minimaliste din care nu vor lipsi inserțiile de cupru, un detaliu obligatoriu pentru proiectele de design interior.

piatra naturala

Sursă foto: PiatraOnline

Și dacă tot vorbim de amenajarea locuințelor, spațiile care vor câștiga cel mai mult teren sunt cele dedicate socializării: bovindourile sau camerele de socializare cu membrii familiei, cât și cu persoane din exteriorul familiei.

piatra naturala

Sursă foto: PiatraOnline

Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturală – fie ea în trendul anului sau nu – dă o fugă până la showroom-ul PiatraOnline. Arată senzațional! Privește și convinge-te!


Poate te-ar mai interesa să citești și:

Tipuri de piatră decorativă

Cum protejăm piatra naturală de factori externi

Ce poți face cu piatra cubică. Sfaturi și galerie foto


Dacă ți-a plăcut articolul despre tendințele în materie de piatră naturală, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies