HORNBACH: TENDINTELE PRIMAVERII IN AMENAJAREA LOCUINTEI

by admin
0 comment

Odată cu primăvara, noi tendințe se arată în designul interior. Specialiștii Hornbach ne propun patru noi variante, tocmai bune pentru a da un refresh casei noastre.”Pastelurile, nuanţele primăvăratice de verde, tonurile calde de beige şi maro, cât şi explozia de culori vivace precum portocaliul, albastrul sau roşul îşi pun amprenta asupra principalelor tendinţe de design interior din această primăvară”, afirmă reprezentanții Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit.

„Pentru a ne ajuta clienţii să facă cele mai inspirate alegeri în materie de design interior, în fiecare primăvară, lansăm un catalog special realizat ce cuprinde noile tendinţe din domeniu. Astfel, şi în acest sezon, designerii noştri au dezvoltat o schemă armonioasă de culori pentru pereţii încăperilor, făcând recomandări şi cu privire la nuanţele şi texturile covoarelor, perdelelor sau a altor accesorii ce trebuie alese pentru realizarea unui ambient modern”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

Design-urile propuse sunt inspirate de stilul urban, elegant şi minimalist, dar şi nuanţele de verde, florile, accesoriile din lemn şi lumina naturală fiind elemente definitorii pentru această primăvară. Accentele din locuinţă cad pe candelabrele somptuoase inspirate de perioada victoriană, pe accesorii retro, clasice sau minimaliste confecţionate din lemn, metal şi sticlă, pe tablourile supradimensionate şi pe o multitudine de alte elemente cromatice de stil. În trend sunt și imprimeurile florale și cele geometrice.

Ţinând cont de toate aceste tendinţe, specialiştii Hornbach propun pentru prima jumătate a anului 2014 patru stiluri ambientale diferite: golden classics, green house, high elegance, free spirit. Cele patru stiluri propuse se vor regăsi şi în cele mai noi prospecte ale retailerului aflate în magazine începând din 5 martie.

Stilul Golden Classics – romantismul, la el acasă!

Inspirat din tendinţele perioadei victoriene, stilul propus de designerii Hornbach aduce în prim plan imprimeurile aurii şi motivele florale clasice pentru pereţi, care contrastează cu albul canapelelor, scaunelor şi fotoliilor şi cu nuanţele închise ale mobilierului somptuos, ale accesoriilor deosebite şi ale covoarelor.

Sursa: Hornbach

Sursa: Hornbach

Nuanţele calde de auriu, crem sau piersică, candelabrele supradimensionate, lămpile şi obiectele decorative vintage din cupru sau bronz, dar şi spaţiile larg deschise sunt elementele cheie ale acestui stil. Dacă mai adăugăm şi farmecul unei biblioteci albe încorporate în perete sau a unui şemineu artificial amenajat în living, rezultă un adevărat peisaj romantic, plin de căldură, linişte şi rafinament.

Paletarul de culori specific stilului Golden Classics este disponibil AICI.

Stilul Green House – veselia din inima naturii

 O “viaţă verde” rămâne un ideal pentru multe persoane, de aceea, stilul Green House propus de Hornbach încearcă să compenseze prin design experienţa unui vieţi trăită în inima naturii. Nuanţele primăvăratice de verde ale pereţilor, mobilierului, textilelor şi a altor obiecte, în combinaţie cu nuanţele pământii, cu texturile din lemn şi cu vivacitatea plantelor colorate te duc imediat cu gândul la un peisaj reconfortant surprins, mai degrabă, într-o grădină.

Sursa: Hornbach

Sursa: Hornbach

Tabloul este completat de elemente de mobilier minimaliste, de tablouri mari cu peisaje din natură, de accesorii viu colorate, dar şi de vaze sau fructierele din lemn şi rafturile albe supraetajate.

Paletarul de culori pentru stilul Green House este disponibil AICI.

Stilul High Elegance – mai simplu, mai elegant!

Pentru adepţii designului modern, primăvara anului 2014 aduce eleganţă, culori alese cu grijă, simplitate şi nuanţe predominant deschise. Stilul High Elegance pune accentul pe efectele elegante și funcţionale în acelaşi timp, albul fiind completat perfect de nuanţele deschise de gri, bej şi cărămiziu.

Tapetul deschis cu imprimeuri geometrice, piesele de mobilier albe sau maro, texturile din catifea, tablourile de mari dimensiuni şi elementele decorative din metal se încadrează excelent într-un spaţiu aerisit şi luminos.

Sursa: Hornbach

Sursa: Hornbach

Pentru crearea unui astfel de ambient sunt recomandate şi obiectele decorative simple din sticlă clară sau colorată, pernele ornamentale cu imprimeuri geometrice, placajele din parchet deschis la culoare şi, de asemenea, draperiile şi mochete în nuanţe de bej sau maro.

Paletarul de culori pentru High Elegance este disponibil AICI.

Stilul Free Spirit – stilul retro nu are vârstă!

Stilul Free Spirit propus de designerii Hornbach aduce în prim plan un mix de culori puternice precum roşu, albastru, orange şi roz. Contrastele se regăsesc atât pe pereţi, cât şi pe podele, prin intermediul draperiilor, perdelelor, tapetului, vopselei, covoarelor şi a pernelor decorative viu colorate. Albul este folosit, în general, doar pentru a accentua designului expresiv.

Sursa: Hornbach

Sursa: Hornbach

Deşi pare uşor încărcat, acest ambient retro crează un mediu plin de veselie şi vitalitate, ideal atât pentru relaxare, cât şi pentru munca creativă. El este perfect pentru persoanele îndrăzneţe. Piesele de rezistenţă sunt, fără îndoială, imprimeurile cu buline colorate, accesoriile şi mobilierul retro, lămpile suspendate şi fotografiile, invazia de culori caracteristică acestui stil putând oferi oricărei locuinţe un aer liber şi nonconformist, specific perioadei adolescentine.

Paletarul de culori pentru acest stil de amenajare este disponibil AICI.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se vor regăsi şi în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 5 martie. Pentru a putea fi realizate, Hornbach pune permanent la dispoziţia clienţilor, în toate cele cinci magazine, peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft şi alte 60.000 disponibile la comandă, toate la cele mai avantajoase preţuri.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies