HORNBACH: STILURI DE AMENAJARE – SUMMER END

by admin
0 comment

”Summers End este întruchiparea căldurii și a sentimentului de siguranță. Culori precum roșul, portocaliul și culoarea prunei creează o stare de bine. Pe de-o parte amintesc de vară, pe de altă parte de toamna aurie și de perioada liniștită a Crăciunului. Folosiți puterea culorilor – Reunesc oamenii și inspiră apropiere și încredere!”. Acesta este sfatul specialiștilor în home decor de la Hornbach.Și descrierea continuă:

”Tonuri care radiază căldură – Culoarea roșie are multe fețe, dar în primul rând înseamnă dragoste – este culoarea inimii și exprimă tandrețe. Combinația de roșu și purpuriu sau portocaliu și roșu-piper se potrivește bine când un ton ocupă cantitatea predominantă a celuilalt ton. Importantă este totodată combinația cu culorile însoțitoare acoperite. Ele atenuează nuanțele de roșu pretențioase care predomină.”

Sfat practic: Dacă vă plac nuanțele de mai sus, atunci descărcați paletarul de culori și mergeți cu el în oricare din magazinele retailerului din țară pentru a le achiziționa. Avându-l la îndemână vă va fi mai ușor să le identificați printre zecile, sutele de tonuri de vopsea disponibile la raft.

Dacă sunteți hotărâți să vă redecorați casa, nu uitați că mai multe sfaturi de amenajare găsiți și în secțiunea cu același nume de pe site-ul nostru.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies