HORNBACH: STILURI DE AMENAJARE – LOFT LIVING

by admin
0 comment

Amenajările ce aproape că imită traiul într-un pod sunt extrem de populare, cu precădere în rândul tinerilor. Caracterizat prin funcționalitate, stilul este definit prin tonuri reci de gri, bej, albastru și negru. Metalul și cărămida completează decorul.

Referindu-se la stilul urban, specialiștii Hornbach ne sfătuiesc:

”Urban Style – Culorile reci nu trebuie să îndepărteze – ele au grijă mai mult să ofere liniște și calm între cei patru pereți. Dar atenție! Alegerea culorii trebuie să fie clară și echilibrată. Prea multă creativitate și plăcere în a experimenta poate duce repede exact la efectul contrariu. Și aici se aplică: „Arată-mi cum locuiești și îți spun cine ești!“.”

Sfat practic: Dacă vă plac nuanțele de mai sus, atunci descărcați paletarul de culori și mergeți cu el în oricare din magazinele retailerului din țară pentru a le achiziționa. Avându-l la îndemână vă va fi mai ușor să le identificați printre zecile, sutele de tonuri de vopsea disponibile la raft.

Dacă sunteți hotărâți să vă redecorați casa, nu uitați că mai multe sfaturi de amenajare găsiți și în secțiunea cu același nume de pe site-ul nostru.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies