HORNBACH: STILURI DE AMENAJARE – FEELING WOOD

by admin
0 comment

Dacă vă place natura și amenajările inspirate de aceasta, atunci stilul ”feeling wood” propus de Hornbach s-ar putea să fie pe gustul dumneavoastră. Potrivit zilelor reci de toamnă și iarnă, stilul este definit de materiale precum lemnul sau ratanul, accesorizat cu blănuri sintetice ori naturale.

 Iată descrierea făcută de specialiștii Hornbach:

”Alamă, cupru, lemn  Spectrul de culori constă în cinci tonuri calde. În contrast cu acestea se află un ton alb-gri deschis. Fiecare nuanță își are originea în frunzișul tomnatic al copacilor – și ca și în natură dorim să o percepem cu toate simțurile. Aici confortul este creat de frumusețea naturală a culorilor și de atingerea suprafețelor”.

Sfat practic: Dacă vă plac nuanțele de mai sus, atunci descărcați paletarul de culori și mergeți cu el în oricare din magazinele retailerului din țară pentru a le achiziționa. Avându-l la îndemână vă va fi mai ușor să le identificați printre zecile, sutele de tonuri de vopsea disponibile la raft.

Dacă sunteți hotărâți să vă redecorați casa în ton cu vremea de afară, nu uitați că mai multe sfaturi de amenajări găsiți și în secțiunea cu același nume de pe site-ul nostru.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies