HORNBACH SIBIU VA AVEA O ZONA EXTINSA DE ACVARISTICA

by admin
0 comment
Hornbach aduce în noul său magazin de la Sibiu mai bine de 4.000 de pești din 150 de specii diferite. Noua locaţie va fi amenajată cu peste 30 de acvarii, ce însumează aproximativ 18.000 de litri de apă. Pe lângă pești, în ofertă vor fi incluse și plante și accesorii, precum și acvarii de la 12 l până la 200 l.

Ne-am dorit să oferim şi sibienilor iubitori de animale aceeaşi experienţă din toate magazinele Hornbach şi, astfel, am amenajat o zonă specială de Acvaristică şi ZOO pe o suprafaţă de 530 mp. De altfel, magazinele noastre sunt singurele din segmentul pe care activăm, cel de bricolaj, ce oferă o gamă variată de astfel de produse, având standarde ridicate în acest sens. – Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România.

Speciile comercializate în magazinele retailerului sunt ideale atât pentru acvarii mici, cât şi pentru acvarii de mari dimensiuni, ei având de la 1,5 – 2 cm (cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon), până la 22 cm (cum sunt cei aparţinând speciei Koi, din Japonia). Din zona de acvaristică nu vor lipsit broscuțele, racii și melcii.

Hornbach Sibiu acvaristică

Sursă foto: Hornbach

Sortimentul magazinului Hornbach din Sibiu pe segmentul de Acvaristică este completat şi de peste 300 de produse de hrană şi medicamente pentru peşti, mai mult de 200 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, cât şi de accesorii şi decoraţiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, rădăcini decorative, obiecte de fundal şi decorative. În total, clienţii vor putea alege din 1.500 de produse aflate pe stoc în acest departament, plus alte câteva zeci disponibile prin comandă specială, precum sunt unele tipuri de acvarii.

Zona de acvaristică este completată de o zonă specială ZOO, cu produse pentru câini, pisici, păsări şi rozătoare, de la hrană pentru animale, până la cuşti pentru diverse specii, accesorii sau jucării. Ambele sunt incluse în cei 2.700 mp alocaţi spaţiului de grădină. Hornbach Sibiu va avea o suprafaţă totală de circa 12.000 mp.

Mai multe articole asemănătoare găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România. Tot acolo sunt și numeroase oferte disponibile în magazinele de bricolaj din toată țara. În cazul în care v-a plăcut această postare, distribuiți-o și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies