HORNBACH: SFATURI PENTRU SEMANAREA SI CULTIVAREA SEMINTELOR

by admin
0 comment

Dacă sunteți pasionați de grădinărit, în această lună puteți vizita expoziţia Hornbach de seminţe, materiale şi unelte speciale pentru semănare şi cultivare, organizată în zona dedicată grădinilor din fiecare magazin.

#hornbach #casasigradina #expozitie #gradinarit #diy #retail #diybazaar

Sursa: Hornbach

Pe lângă bogatul sortiment de seminţe, bulbi, îngrăşăminte, pământ, unelte şi accesorii, în cadrul expoziției puteți beneficia de sfaturi utile cu privirea la însămânţarea şi cultivarea legumelor şi plantelor.

Pentru a avea o grădină de invidiat, factori precum calitatea seminţelor, solul, temperatura ambientală şi modul de îngrijire a răsadurilor ajută la dezvoltarea armonioasă a plantelor. Alături de ei, semănarea și modul de distribuție a semințelor contribuie la obținerea unor culturi sănătoase.

Hornbach va prezenta şi detalii despre seminţele din marca proprie FloraSelf, o gamă variată de seminţe de flori, legume, îngrăşământ sau gazon, potrivite atât pentru grădinarii ocazionali, cât şi celor cu experiență. Seminţele FloraSelf se caracterizează printr-o capacitate de germinare ridicată şi o rezistenţă la diverse boli, oferind un raport calitate-preţ foarte bun.

SFAT PRACTIC: pentru ca seminţele să poate germina cât mai repede, tăvile de semănat trebuie udate permanent cu apă călduţă.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies