Hornbach Romania isi lanseaza magazin online in 2018

by admin
0 comment

Hornbach România se pregătește să lanseze în 2018 un magazin online cu peste 120.00 de produse, cam câte sunt astăzi disponibile la comandă în oricare din magazinele fizice al retailerului. Intenția este ca articolele ce se vor vinde prin intermediul platformei digitale să depășească numeric opțiunile din offline.

Până atunci însă Hornbach se concentrează pe campania aniversară de 10 ani și continuă planul de expansiune pe piața locală, încet, dar sigur, având în obiectiv orașele mari din țară.

“10  ani de pasiune Hornbach”

Noua  campanie  își propune să arate împlinirea  unui  deceniu  pe  piața  locală de materiale de construcții și grădinărit, dar și principalele valorile ale brandului, ce se poziționează drept un partener al clienților, oferindu-le consultanță de specialitate și detaliile de care au nevoie pentru a alege produsele potrivite proiectului pe care îl desfășoară.

Pasiunea clienților pentru bricolaj este susținută și prin gama largă de produse cu raport calitate – preț corect, după cum afirmă reprezentanții companiei, dar și prin servicii de debitare lemn, montaj, mixat vopseluri, transport, înrămări, confecționat perdele sau servicii de finanțare.

În privința serviciilor de montaj, Hornbach oferă suport de la A la Z. Astfel, clienții beneficiază de consultanță în magazin pentru a alege produsele de care au nevoie, pentru ca apoi să poată stabili vizita unui meșter pentru a se efectua măsurătorile necesare. Execuția montajului este, de asemenea, profesionistă.

Hornbach pune la dispoziție montaj pentru parchet, mochetă și linoleum, plăci ceramice de interior, uși de interior și intrare, ferestre normale și de mansardă, marchize, instalații sanitare, termice (convenționale sau solare) și de climatizare, porţi de garaj şi sistem de antrenare, case de grădină și carport-uri, terase de lemn, pavaj și dale de gradină. La acestea se adaugă și serviciile de îmbinare.

Noua campanie aniversară a demarat la începutul lunii iunie și se va  derula pe outdoor și online până la final de iulie. În această perioadă, Hornbach va marca momentul și prin lansarea unui pliant special, iar în magazine se vor organiza evenimente, ateliere de lucru, concursuri și demonstrații de produse. Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile pe www.hornbach.ro.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies