HORNBACH: REAMENAJAREA LOCUINTEI CU PERETI DESPARTITORI, PREFERATA TOT MAI MULT DE ROMANI

by admin
0 comment

Dacă sunteți în căutarea unei metode rapide și eficiente de reamenajare, compartimentarea spațiului locativ cu pereți despărțitori ar putea fi soluția.

Potrivit Hornbach, românii aleg pereţii despărţitori din plăci de gips-carton nu doar pentru separarea încăperii şi schimbarea ambientului, ci şi datorită faptului că aceştia oferă protecţie împotriva incendiilor şi zgomotelor. Totodată, ei ţin loc și de izolație termică. Un alt atu este înglobarea fără probleme a instalaţiilor electrice şi sanitare în spaţiul gol rezultat din construcţie, fără a afecta protecţia împotriva incendiilor şi izolarea fonică.

 Utilizarea pereţilor şi placărilor din gips-carton este una universală, putându-se utiliza în toate zonele locuinţelor, de la băi şi bucătării, la camere sau mansarde. În acest fel, poate fi realizat un spaţiu adaptat nevoilor fiecăruia, într-un timp foarte scurt, susține Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

Un factor important de care trebuie să se țină cont în momentul cumpărării de produse pentru construirea de pereţi despărţitori este îndeplinirea cerinţelor de protecţie fonică, termică şi rezistenţă la foc, pentru a asigura durabilitate întregii lucrări.

În ceea ce priveşte montarea, pentru a avea garanţia unei lucrări realizate corespunzător, este foarte important ca aceasta să fie făcută conform specificaţiilor tehnice ale producătorului şi de o echipă specializată. Hornbach pune la dispoziţia clienţilor serviciul de montaj. Astfel, după achiziţionarea produselor, aceștia pot programa un meşter pentru efectuarea măsurătorile la domiciliu, urmând apoi ca proiectul să fie pus în practică de o echipă profesionistă. Pentru aceste servicii garanţia este de 2 ani.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor interesaţi de această metodă de amenajare a locuinţei, în această lună, în magazinele Hornbach, într-o zona special amenajată sunt oferite informaţii despre cum se construiesc pereţii despărţitori şi despre produsele necesare realizării acestora.

#hornbach #pereti #despartitori #constructii #renovari #diy

Sursă foto: Hornbach

Despre reduceri și promoții citiți mai multe în secțiunea Oferte DIY.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies